Andlig healing

Energi finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu. Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen, transformatorn, för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser. Jag som healer är bara kanalen, jag kan inte påverka vart i din kropp energin tar vägen och på vilket sätt du kommer att märka det för healingenergin är den visaste av alla.

Det finns många olika sorters healing där healern gör på olika sätt men slutresultatet är i princip det samma. Jag ger andlig healing och får då hjälp av min guide att ge dig där du behöver det bäst. Ibland får jag även information om eventuella obalanser i kroppen. Den ena healingsessionen är aldrig den andra lik, varje är unik. Det är det som gör det så fascinerande.

Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket som du kan ta hand om varje gång. Om du upplever att du har fått för mycket så kan du be energin att dämpa sig.

Viktigt att tänka på efter att ha tagit emot healing är att dricka vatten de närmaste dagarna för att hjälpa kroppen i dess utrensningsprocess.

Min healing

Efter att ha jobbat med healing i flera år, har jag konstaterat att min healing jobbar väldigt mycket med den mentala energin hos klienten. Det mentala är dina tankar och hur du tänker. Många har sagt att huvudet har känts som ett virr varr före healingen men efteråt känns det mycket klarare. Som ett garnnystan där tråden har rätats ut. Livet känns klarare. Synen på sig själv har förändrats. Många känner sig lugnare. Somliga känner att de har fått ny energi. En del har fått hjälp med att släppa känslor som hen har släpat på. Det kan vara både egna känslor och sådana som hen har råkat plocka på sig från någon annan.

När du kommer till mig

När du kommer för första gången så brukar vi ha en pratstund för jag vill gärna veta varför du har kommit, om du vill berätta alltå. Det är inget måste. Det är dels för att du ska slappna av och öka din mottaglighet för energin men även för att människor intresserar mig.

Egentligen spelar anledningen till att du kommer ingen roll för jag skickar ändå healingen till ditt högsta bästa. Även om du har en fot som gör ont och du vill bota den så vet vi inte varifrån det onda kommer egentligen. Det kanske bara är ett symptom på att du har gått för fort fram. Men jag brukar säga att vi skickar upp önskningarna om vad du vill ha hjälp med och så ser vi helt enkelt vad som händer.

Man kan inte få för mycket healing för eventuellt överskott går ut till universum så att någon annan som ber om energi kan få. När en klient frågar när hen ska komma tillbaka, vet jag ibland att ett återbesök inom en snar framtid kan vara bra. Då föreslår jag. Ibland lämnar jag bollen till klienten. Känn efter hur det känns för dig. Boka nu eller återkom.

Healing på distans

Läs mer här

 

Senast ändrad 2017-10-08