Att möta en skeptiker

Jag respekterar alla för den tro de har kring det mediala. Det mediala är svårt att bevisa vetenskapligt, därför är det många som inte tror på det. Jag är själv en troende skeptiker men för den sakens skull så sätter jag inte allt på sin spets när jag får saker berättade för mig. Jag tar emot, bär det med mig och ser vad som händer.

Denna hösten har jag utsatts för prövningar några gånger. Någon har trott att jag kan läsa deras innersta drömmar och önskningar, något har trott att jag kan ställa personlighetsdiagnoser, någon ville så gärna bli överbevisad att hen stängde sig så det knappt gick att komma åt någon information alls. När jag möter en skeptiker, blir det svårare för mig att leverera. Informationen blir luddig och svårtydd, vilket inte direkt underlättar situationen. För mig blir det tufft eftersom jag är van vid att ha rätt och för att jag vill prestera. När mottagaren inte vill samarbeta så går det trögt. Samarbetet fungerar som syre till en eld, syret gör elden större. När en klient bekräftar det jag säger, ökar informationsflödet så får jag reda på fler saker.

För några veckor sedan var jag på en storseans där jag märkte tydligt att det satt några skeptiker. Jag undrade för mig själv varför man betalar pengar för att gå på något som man ändå inte tror på. Eftersom det var mina lärare som höll i seansen så kunde jag fråga och få min iakttagelse bekräftad. Jag fick veta att det alltid kommer någon som är skeptisk och det är helt enkelt något som man får lära sig att leva med. Jag antar att jag kommer att vänja mig, att inte lägga dessa händelser på minnet utan att istället glädjas åt alla dem som kommer, kommer tillbaka och rekommenderar vidare. De är trots att i stor majoritet.

Och så lägger jag på minnet denna fina bukett som kom idag från en nöjd och tacksam klient.

20 dec 2015

Comments powered by Disqus

 

 Tryck gärna gilla om du har facebook och gillar min sida

 /jag-180514.jpg

Senaste bloggarna ser du här under

"Energirapport juli 2018" 180711

"Ett stjärnbarn från Plejaderna" 180709

 

Nyhetsbrev inför semestern 2018

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev