Ljuskväll

JAG TAR EN PAUS FRÅN ATT HÅLLA LJUSKVÄLLAR I ALLA FALL UNDER HÖSTEN 2017, SEDAN FÅR JAG SE HUR JAG GÖR.

Många kallar det seans, jag kallar det ljuskväll. En kväll i gemenskap, du och en grupp i varierande storlek. Alla får ett budskap och vem budskapet kommer ifrån vet vi inte förrän det är dags. Det kan komma från din guide, ditt högre jag, en anhörig på andra sidan eller kanske från ett tidigare liv.

Detta är ett smakprov och kan inte jämföras med att komma på en privat sittning då det bara är du och jag. På ljuskvällen skrapar vi lite på ytan. Man kan se detta som en prova på för att se om jag är någon som tilltalar dig. Som du känner förtroende för och som du vill komma till för att be om råd i något av livets olika delar. För somliga är detta första klivet in i den andliga, mediala världen. Innan man tar steget och bokar tid för en privat sittning.

När alla har fått sitt budskap, finns det ofta tid över för övriga frågor som berör det andliga ämnet. En ljuskväll varar ungefär i 2 timmar.

Vill du boka en egen kväll för dig själv och dina vänner så går det alldeles utmärkt. Det finns även möjlighet att komma på öppna ljuskvällar. Datum och plats hittar du under Kommande aktiviteter.

 

 Tryck gärna gilla om du har facebook och gillar min sida

 

 

Senaste bloggen Meditation - Kärlekstunneln 180214

 

Nyhetsbrev för december 2017

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

 

Nyhetsbrev