Om mig

Jag utbildade mig en gång i tiden till maskiningenjör eftersom jag älskar siffror. Med en tuff skoltid hade jag aldrig möjlighet att känna efter och inse att jag är en "hjälpare" och att människomöten och andra människoöden är otroligt intressanta och lärorika.

Den sidan började ge sig till känna för några år sedan och jag har sedan dess letat efter någonstans där jag kan finnas till hands och förhoppningsvis kunna göra skillnad. Andligheten har alltid legat som ett skimmer runt mitt liv fastän jag inte riktig förstått det och när jag började i medial träning och healingkurs insåg jag att det var min plats. Det är det jag ska göra. Heala och vägleda.

Mitt liv har inte varit en dans på rosor men jag har lärt mig att se varje del som en lärdom. Utav dessa lärdomar ser jag också en möjlighet att kunna hjälpa, kanske just dig. Att se saker ur nya perspektiv, att se att det som händer har en anledning. Med detta synsätt har jag kunnat vända negativt, kanske inte alltid till positivt, men i alla fall till förståelse.

Vill du se vilka utbildningar jag har genomgått och vilka som är på gång så klicka här.

 

 Tryck gärna gilla om du har facebook och gillar min sida

 /jag-180514.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Senaste bloggen "Jag kände mig iakttagen" 180625

 

Nyhetsbrev inför semestern 2018

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev