Kommande aktiviteter

Om inget annat anges så träffas vi i min lokal på Möllebogatan 13 i Malmö

 

Healingkväll

Detta är en stund i helandets tecken, en stund i stillhet för att få ny energi, kanske rensa ut gammalt skräp. Läs mer om healing här http://www.camillasänglarum.se/andlig-healing

Vi börjar med att ta ett budskapskort från änglarna. Den som vill dela med sig av sitt budskap får göra det om tid ges.

Du går sedan in i dig själv med hjälp av mina meditativa instruktioner och sitter i stillhet med skön musik i bakgrunden. Jag sätter först igång healingenergin i gruppen och går sedan runt och ger enskilt, alla får. Tillsammans får vi en kraftfull upplevelse.

250 kr/pers 

Anmäl dig genom att skicka ett sms till 076-009 19 94. Jag bekräftar din plats varefter du betalar till swish 123 554 38 06 eller BG 799-8305 senast en månad före vid tidig anmälan. Ange namn + vad du betalar för. Pengarna återbetalas ej vid förhinder men platsen kan överlåtas.

Max 6 deltagare

NYHET! Nu kan du även vara med på distans. Klicka här för att läsa hur det går till.

Onsdagen den 16/1 - FULLBOKAD!
Tisdagen den 26/3
Måndagen den 6/5

Samtliga kvällar är det klockan 18.30-20

 

Temameditation - Healing och energihöjning

Torsdagen den 28/2 kl 18.30-20 - 3 platser kvar

Jag inleder kvällen med att prata om healing och energier, vår fysiska kropp och auran.

Efter det leder jag en meditation där vi först går igenom, renar och balanserar chakrasystemet, vidare till den fysiska kroppen och auran. Intentionen är att vi ska rensa gamla energier och fylla på med ny energi, kanske kan du till och med bli medveten om din egen energivibration. Detta kan hjälpa dig i din andliga och personliga utveckling, synkronisera med ditt liv och moder jord.

När jag jobbar med balansering och utrensning, är jag extremt noga med att alltid be våra hjälpare att vara med så att allt blir som det ska. Att vi tar exakt det steg framåt som vi är redo för men som vi kanske inte har tagit för att något har varit i vägen. Att vi inte går in och manipulerar, att inte forcera fram något som vi inte är redo för.

250 kr/pers 

Anmäl dig genom att skicka ett sms till 076-009 19 94. Jag bekräftar din plats varefter du betalar till swish 123 554 38 06 eller BG 799-8305. Ange namn + vad du betalar för. Pengarna återbetalas ej vid förhinder men platsen kan överlåtas.

Begränsat antal platser

 

Föreläsning med Ivar Kristoffersson i Limhamns folketshus

Stjärnfrön & tvillingflammor - vår galaktiska historia

Söndagen den 24/3 kl 14-17

Välkommen på en spännande föreläsning med kvantastrolog Ivar Kristoffersson!

Ivar kommer att prata om den galaktiska historien genom årmiljoner och bland annat svara på frågor som:
Vad är ett Stjärnfrö?
Vilket uppdrag har ett Stjärnfrö?
Vilket är mänsklighetens ursprung i Vintergatan?
Hur ser vår framtid ut?
Vad händer när två tvillingflammor möts?

Se även Ivars hemsida http://www.soulwarrior.se/

Pris: 300 kr/pers inklusive fika.

Då det är begränsat antal platser, sker anmälan genom att skicka ett sms till Camilla 076-009 19 94. När din plats är bekräftad, sker betalning snarast till swish 123 554 38 06 eller BG 799-8305 (Camilla Nilsson ef). Märk din betalning med stjärnfrö+ditt namn.
Obs! Erlagd betalning återbetalas ej men platsen kan överlåtas.

 

Temameditation - Upplev ett stjärnliv

Söndagen den 7/4 kl 15-16.30

En del av oss som lever på jorden nu sägs ha levt i andra civilisationer, ute i universum, innan vi kom hit. All kunskap och information som själen innehåller har då inte tillkommit genom att ha levt på jorden i en fysisk kropp. Denna kväll är för dig som är nyfiken på att uppleva något annat än vår jordsliga existens. 

Jag inleder med att prata om stjärnursprung. Vad innebär det och gör det någon skillnad för dig som människa?

I meditationen leder jag dig till en annan existens, dimension, ett av dina ursprung innan du kom till jorden. Hur och vad du kommer att uppleva vet vi inte men intentionen är att du ska komma till ett ställe vars energier du kan hämta hem och ha nytta av i detta, ditt nuvarande liv, alternativt få en inblick, en känsla av varifrån du kan ha fått vissa egenskaper. Endast vår nyfikenhet sätter gränserna. Efteråt får man dela med sig av sin upplevelse om man vill.

250 kr/pers

Anmäl dig genom att skicka ett sms till 076-009 19 94. Jag bekräftar din plats varefter du betalar till swish 123 554 38 06 eller BG 799-8305. Ange namn + vad du betalar för. Pengarna återbetalas ej vid förhinder men platsen kan överlåtas.

Begränsat antal platser

Om du är nyfiken på och få veta om du har ett stjärnursprung, kan man se det i ditt födelsehoroskop. Jag rekommenderar i så fall att du tar kontakt med Ivar Kristoffersson som är astrolog och specialiserad på att ta fram stjärnfröhoroskop som visar om man har ett ursprung från stjärnorna. Genom att swisha 50 kronor till 0734228896 och skicka dina födelseuppgifter (födelsedata+plats+klockslag) till Ivars mail [email protected] så berättar han om du är ett stjärnfrö eller inte. Om du vill, kan du beställa en komplett rapport. Skriv att du har blivit tipsad av mig. Mer information om Ivar och hans horoskop finns på hans hemsida.

Temameditation - Möt en anhörig på andra sidan

Onsdagen den 13/2 kl 18.30-20

Jag inleder kvällen med att prata om dem som inte längre finns hos oss. Kan de ha förändrats sedan de gick över till andra sidan?

Jag leder en meditation där du får möjlighet att möta en anhörig på andra sidan.Möjlighet att ta avsked om det behövs. Möjlighet att få känna hur den/de har det där de är. Kanske bär du på något som behöver läkas? Mycket kan hända vid ett möte. Det är inte alltid den man önskar som kommer men det finns alltid en anledning till att det blir som det blir.

250 kr/pers

Anmäl dig genom att skicka ett sms till 076-009 19 94. Jag bekräftar din plats varefter du betalar till swish 123 554 38 06 eller BG 799-8305. Ange namn + vad du betalar för. Pengarna återbetalas ej vid förhinder men platsen kan överlåtas.

Begränsat antal platser.

 

Senast uppdaterad 2019-02-15

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-nyar-2018.jpg

Senaste bloggarna ser du här under

Kanaliserat budskap från Jesus 190212

Meditation - Att se genom olika glasögon 190123

"Alternativt hälsoval eller inte" 190108

"Att hitta sin livsuppgift" 181230

Kanaliserad meditation i juletid 181221

 

Nyhetsbrev februari 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev