Andlig healing

Energi finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu. Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen, transformatorn, för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska, känslomässiga, mentala eller själsliga obalanser. Jag som healer är bara kanalen, jag påverkar inte vart energin tar vägen och på vilket sätt du kommer att märka det för healingenergin är den visaste av alla.

Det finns många olika sorters healing där healern gör på olika sätt men slutresultatet är i princip det samma. Jag ger andlig healing och får då hjälp av min guide att ge dig där du behöver det bäst. Den ena healingsessionen är aldrig den andra lik, varje är unik. Det är det som gör det så fascinerande.

Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera sessioner för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket som du kan ta hand om varje gång. Om du upplever att du har fått för mycket så kan du be energin att dämpa sig.

Viktigt att tänka på efter att ha tagit emot healing är att dricka vatten de närmaste dagarna för att hjälpa kroppen i dess utrensningsprocess.

Personligt möte eller på distans

Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska kunna få healing av mig. Det som kallas distanshealing fungerar alldeles utmärkt. Det har jag förstått eftersom jag har många nöjda, återkommande klienter. Det är klart att det inte blir exakt samma sak eftersom vi inte träffas, pratar och upplever varandra fysiskt men som sagt healingen når fram ändå. Det spelar ingen roll om du är två mil bort eller på andra sidan jordklotet.

Min healing

Det är dags att revidera informationen om hur min healing jobbar eftersom den har utvecklats i takt med att jag har utvecklats. Genom mina vibrationshöjningar, de har varit många, har healingen jag ger också stigit i frekvens. Numera jobbar jag ofta på det astrala, universella, planet och inte helt sällan är det klientens eterkropp som jag jobbar med.

Eterkroppen är din energikropp, den är en del av dig, som en kopia. Att jobba med den i en healingsession innebär att den separeras från den fysiska kroppen och det healingen jobbar för blir otroligt mycket mer kraftfullt och intensivt. Det fantastiska med att jobba med eterkroppen är att det inte finns någon fysisk, trög kropp som kommer emellan utan jag uppfattar healingen som renare på detta sätt. Får verka friare liksom. Så när eterkroppen är laddad, stoppar vi ner den i den tillhörande fysiska kroppen igen där den jobbar med självläkning.

Jag har under hösten 2018 fått information om att en del av mitt uppdrag som ljusarbetare handlar om att vara behjälplig i uppstigningsprocessen från 3D till 5D som mänskligheten genomgår. Att se, förklara och genom healingen rensa ut gammalt för att göra plats åt denna medvetandehöjning.

Det innebär såklart inte att healingen inte blir som förut utan att spektrat har breddats. Därför stämmer också min gamla beskrivning är aktuell fortfarande:

Efter att ha jobbat med healing i flera år, har jag konstaterat att min healing jobbar väldigt mycket med den mentala energin hos klienten. Det mentala är dina tankar och hur du tänker. Många har sagt att huvudet har känts som ett virr varr före healingen men efteråt känns det mycket klarare. Som ett garnnystan där tråden har rätats ut. Livet känns klarare. Synen på sig själv har förändrats.

Många känner sig lugnare. Somliga känner att de har fått ny energi. En del känner sig friare. En del har fått hjälp med att släppa känslor som hen har släpat på. Det kan vara både egna känslor och sådana som hen har råkat plocka på sig från någon annan.

När du kommer till mig

När du kommer för första gången så brukar vi ha en pratstund för jag vill gärna veta varför du har kommit, om du vill berätta alltså. Det är inget måste. Det är dels för att du ska slappna av och öka din mottaglighet för energin men även för att människor intresserar mig.

Egentligen spelar anledningen till att du kommer ingen roll för jag skickar ändå healingen till ditt högsta bästa. Även om du har en fot som gör ont och du vill bota den så vet vi inte varifrån det onda kommer egentligen. Det kanske bara är ett symptom på att du har gått för fort fram. Men jag brukar säga att vi skickar upp önskningarna om vad du vill ha hjälp med och så ser vi helt enkelt vad som händer.

Man kan inte få för mycket healing för eventuellt överskott går ut till universum så att någon annan som ber om energi kan få. När en klient frågar när hen ska komma tillbaka, vet jag ibland att ett återbesök inom en snar framtid kan vara bra. Då föreslår jag. Ibland lämnar jag bollen till klienten. Känn efter hur det känns för dig. Boka nu eller återkom.

Healing på distans

Läs mer här

Har du svårt för att veta vilken healingmetod du ska välja?

Om du är tveksam gällande vilken healingmetod du ska välja av de tre jag jobbar med: Andlig, Athinas Blue Ray Healing eller Nefertiti kosmisk healing® så kan vi komma fram till det tillsammans under samtalet före eftersom alla healingmetoderna tar lika lång tid och har samma pris.

Senast ändrad 2019-08-09


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)