Astrologisk afton

Med hjälp av dina födelsedata tittar vi på ditt stjärntecken och ascendent ur ett medialt-astrologiskt perspektiv. Vi låter alltså vår intuition och astrologikunskap samarbeta.

Alla föds med en grundenergi, vilket brukar uttryckas som stjärntecknet. Dock är det många faktorer som kan påverka att vi är den vi är, vilket gör att vi inte alltid kan känna igen oss i generella beskrivningar. Ofta påverkas vi även av vilket stjärntecken ascendenten står i när vi föds. Ascendenten berättar hur andra människor uppfattar oss.

Vi börjar kvällen med lite grundläggande förklaringar till ett horoskops uppbyggnad och sedan får du under kvällen budskap om hur ditt stjärntecken och din ascendent jobbar i dig samt ett råd på vägen från din guide.

För att kunna ta fram ditt födelsehoroskop, behöver vi uppgift om födelseår + månad + dag samt klockslag och plats (de två sista för att kunna fastställa ascendenten). Vet du inte tiden så kan du kontakta sjukhuset där du föddes eller så lägger vi mer fokus på ditt soltecken och budskapet från din guide.

Pris: 350 kr/pers

Vi behöver dina uppgifter senast en vecka innan vi träffas eftersom det krävs en del förberedelser. Din anmälan och dina uppgifter skickar du till Camilla via sms eller mail:

076-0091994 eller [email protected]

Vi som gör detta heter Camilla Nilsson och Cecilia Finocchio, bl a certifierade medium och astrologiutbildade hos Dr Wasam Al- Saifi samt Marie Sievert.

Välkommen!

 

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)