Astroworkshop - Ditt astrologiska år

Efter vårens fullbokade och uppskattade workshops, kör vi vidare.

Välkommen på en inspirationsworkshop tillsammans med Josefine Congiu och Camilla Nilsson för att utforska dig själv och det år du befinner dig i med hjälp av två astrologiska verktyg: Solar return och Destiny cards. Båda metoderna utgår från din födelsedag.

Dagens upplägg ser ut så här:
Förmiddag: Grundläggande astrologi, solar return (hur och vilka energier jobbar för dig detta året?) och en astrologisk inspirationsföreläsning.

Ca 13.00-14.00 Lunch

Eftermiddag: Destiny Cards (vilken energi har du med dig från födseln, vad finns att lära detta året mm). Dagen avslutas med en vägledd meditation.

Lättare fika ingår förmiddag och eftermiddag. Lunch beställer vi från Mr Chen's wok på Jägersro center och äter i huset men den ingår inte i priset. Ta med mat om du hellre vill det, mikro finns.

Tid: Söndagen den 11/10 kl 10-17

Plats: Camillas änglarum, Möllebogatan 13, Malmö
Pris: 1100 kr

Anmäl dig genom att skicka ett mail till via formuläret nedan där du anger vad du vill komma på och dina födelsedata (år, månad, dag, klockslag och plats).

Du betalar för din plats till BG 799-8305 senast den 25/9 annars går platsen till någon annan.

Kvitto fås på plats för den som önskar det.

Det är begränsat antal platser (8 st) så det är först till kvarn som gäller.

Inbetalad kursavgift återbetalas inte förutom vid sjukdom om Corona fortfarande är en risk men platsen kan överlåtas.

Varmt välkomna ❤️

Jag har följt Josefine (Astrologiskt heter hennes sida på facebook) i några år och vid årsskiftet var jag med på en workshop hos henne i Göteborg. Den var väldigt bra ❤️ Jag blev helt såld på Destiny Cards som jag aldrig hade kommit i kontakt med tidigare så jag beställde böckerna på studs för att lära mig mer.

Josefine har förmågan att få astrologi att verka enkelt och hon besitter en stor kunskap. När hon frågade mig om vi skulle göra något tillsammans var svaret självklart, här har ni nu resultatet ❤️ 


(Lämna tom)

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)