Athinas Blue Ray Activation

Athinas Blue Ray Activation är en behandling som är kanaliserad av Helena-Magdalena Ivekrans Nätt liksom Athinas blue ray healing. Hon skriver ”I de höga Pleijadenergierna i Aten aktiverades jag till att arbeta vidare som ljusbärare och att arbeta med dessa båda behandlingsformer. De är så starka så många "tappar andan" helt enkelt, som att luften inte behövs.”

Om

Athinas Blue Ray Activation aktiverar dina 12 chakran, sju i kroppen och fem utanför. Dina chakran renas och öppnas upp så du kommer i bättre kontakt med ditt högre jag och andra dimensioner. Kroppens och själens självläkningscentraler aktiveras.

När vi aktiverar våra 12 chakran och gör denna behandling så börjar vi även återskapa våra DNA-strängar. Vi människor har 12 DNA-strängar men enbart två är intakta och 10 ligger vilande, även kallat skräp DNA av vetenskapen. Alla dessa tio, vilande DNA-strängar har en uppgift och när denna behandling utförs så börjar dessa DNA-strängar återskapas och kopplas ihop med ditt stjärnchakra och det gör att du aktiverar kristallenergi och ditt högre medvetande för att lättare leva i 5D.

Detta är en behandling som kan förändra liv och som man bara gör en gång men man kan komma tillbaka för att stärka kontakten genom den speciellt framtagna meditationen som ingår i behandlingen. Priset för själva meditationen är det samma som för alla andra meditationer.

När jag var på den första kursen, Athinas blue ray healing, 2019, talade en röst till mig på engelska efter första kursdagen. Den sa:

There are seven beams. The beam of cleansing, restoration, healing, upgrading, goddess, DNA activation and light.

Jag for ur sängen för att skriva ner det. Det var information som Helena-Magdalena inte hade gett oss, inte ens ordet beam för hon hade talat om rays, så detta hade jag ingen aning om. Jag berättade för henne och hon bekräftade att detta skulle komma i steg 2, vilken jag nu har gått. Så detta känns helt rätt för mig att jobba med. Det känns verkligen som om detta har kallat på mig för att använda de energier från Plejaderna som jag har med mig från mina liv där.

Dessutom är det så att min guide kallade på mig i slutet av 2018 för att jobba aktivt med uppstigningen och energihöjningen för jorden och människor. Det började som "en idé" och sedan fick jag undervisning på nätterna. Det var så min föreläsning och meditation "Healing och frekvenshöjning-från 3D till 5D" kom till. Allt hänger samman...

Varför en Blue Ray Aktivering?

Just nu genomgår Jorden och dess invånare en uppgradering eftersom vi färdas in i fotonbältet där energier och frekvenser är högre. Genom att vi aktiverar våra chakran, även de fem som är utanför kroppen så hjälper man sig själv att lättare följa med i den transformationen. Var och en gör det i sin takt och det är under aktivering som det skapas möjlighet.

Det innebär för dig att du kan komma bättre i kontakt med andra dimensioner då du öppnar upp dig och blir mer tydlig som både mottagare och sändare. 

Minnet, fokus och flödet blir bättre då vi öppnar upp och lever med Universum på ett helt annat plan.

När du kommer till mig

Jag börjar med att berätta om behandlingen så att du kan känna dig trygg i det som sker. 

Hur det går till

Du får ligga på britsen och lyssna på en meditation som jag leder dig igenom samtidigt som jag jobbar med de blå strålarna från Plejaderna för att rensa, återställa, heala, uppgradera, aktivera DNA, tillföra ljus och gudinneenergi. Dessa och mitt healingteam är så kraftfulla. Allt som allt tar en behandling ca 45 minuter.

På distans

Det går att göra denna aktivering på distans också. Det som behövs då är en telefonlinje så att jag kan leda dig i meditationen och jag jobbar samtidigt med energierna. Energierna jobbar kraftfullt i dig även på distans.

Hur lång tid tar det innan man känner skillnad?

När vi öppnar upp för dessa energier så påbörjas förändringsprocessen. Somliga kan uppleva att något händer direkt men det kan ta tre till sex månader innan man märker något och det beror på att vissa förändringar tar tid. DNA-strängarna blir inte återställda på ett kick, ett förändrat sätt att vara och tänka tar ofta också tid att märka av för kroppen och vår hjärna är fortfarande ganska tröga när det gäller förändringar.

Andras upplevelser

Flera av Helena-Magdalenas kunder har berättat att deras liv har förändrats på olika sätt sedan deras aktivering; de känner sig lättare till sinnet, de får betydligt starkare intuition och upplever mycket mer tecken från Universum, som de även förstår att tolka.

Jag lämnar 25 % rabatt på denna behandling till dig som kommer senast den 30/4 2020. Du som kommer till mig betalar 880 kr istället för ordinarie pris som är 1180 kr, du som vill göra den på distans betalar 730 istället för 980 kr.
Du hittar din tid genom att klicka här.

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

När tilliten sätts på prov 200320

Gick Atlantis under? 200305

Kanaliserat budskap från Maria Magdalena 200219

Tankar kring prövningar i livet 200110

Kanaliserat budskap från Maria Magdalena 191213

 

 

Nyhetsbrev mars 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev