Aurateckning

Vi har alla ett energifält runt omkring oss. Detta energifält lagrar informaion om oss. Alla tankar vi någonsin tänkt, alla känslor vi någonsin känt, alla liv vi levt. Allt är inte aktivt för då hade vi gått under av informationsflödet men mycket finns att hämta.

Möjligheterna för en aurateckning är nästan oändliga. Det som styr när jag ritar en aura är min intention, min avsikt, meningen med den. Energifältet ritar jag i olika lager där varje färg har olika betydelse och ibland kan färgen betyda något annat än vad jag lärt mig så jag frågar alltid min guide vad jag ska berätta om färgen för just dig.

En sittning börjar med att vi pratar om vad du vill veta, jag ritar auran och de första sex eller sju färgerna som jag får till mig. Sedan berättar jag för dig och skriver mina tolkningar för varje färg på teckningen, detta för att du ska slippa komma ihåg allt som sägs. Det blir mina minnesanteckningar till dig. Innan vi avslutar skriver jag alltid ett, eller flera, sammanfattande budskap som jag kanaliserar ner till dig.

Den vanligaste auran som jag ritar är den som visar nuläget, dagsauran. Den ger information om vad som pågår hos dig, vad du jobbar med just nu och vad som behöver lyftas upp. Det kan handla om förståelse för olika saker som händer och liksom vid en andlig vägledning, kan jag be min guide om råd för situationen. Ofta handlar det om att lyfta fram positiva energier och hur du kan dra nytta av dessa. Ibland jobbar de i det tysta, de är så fina att de kan vara svåra att fånga känslomässigt. Denna auran avslöjar också en del om din egen energitillgång just nu, om du är laddad eller trött. Ibland kan även anhöriga på andra sidan ge sig till känna när jag ritar denna auran.

Vi föds med en grundarua och när jag ritar den, lyfter man upp egenskaper och tillgångar. Att få förståelse för den man är.

Jag ritar ibland en aurateckning som ett hjälpmedel vid andliga vägledningar.

Jag är fantastiskt glad över att ha lärt mig göra aurateckningar för det gör min arbete lite mer konkret. Det blir mer än "bara" ord och du får med dig ett minne hem.


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)