Cheopspyramiden

Jag spelade in en meditation för att ge dig möjlighet till att uppgradera ditt energisystem. Den blev drygt 45 minuter lång och där leder jag dig som deltagare in i den stora pyramiden i Giza, Cheopspyramiden. Har du aldrig varit där inne, har du nu en gyllene möjlighet.

Väl inne i Konungens kammare, blir ditt energisystem rensat från sånt som du är färdig med och sedan blir du uppgraderad med koder från det stjärnsystem som talar till dig just nu. Jag kände själv kraften och blev väldigt påverkad av att leda meditationen.
Meditationen jag skapade i samband med Lejonportalen blev mycket uppskattad och den var gratis. Denna meditationen kostar en GÅVA vilket du skriver som meddelande och som du swishar till 076-0091994, minst 30 kr.

När du har swishat, ber du om att få komma med i gruppen på facebook https://www.facebook.com/groups/616008409065532 där länken till meditationen på youtube ligger. Om du inte har facebook så får du skicka ett meddelande till mig i formuläret under bilderna nedan så får du länken till youtube av mig.

Varmt välkommen att vara med ❤️

Bilden kan innehålla: natur
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

(Lämna tom)