Distanshealing

Energi finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu. Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen, transformatorn, för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser. Jag som healer är bara kanalen, jag kan inte påverka vart i din kropp energin tar vägen och på vilket sätt du kommer att märka det för healingenergin är den visaste av alla.

Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket som du kan ta hand om varje gång. Om du upplever att du har fått för mycket så kan du be energin att dämpa sig.

Den andliga healingenergin kan arbeta på flera olika plan: mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Den går precis dit den behövs just nu. Athinas blue ray healing jobbar främst med chakrasystemet och att släppa karmiskt skräp, sådant som du är färdig med. Golden spiral healing rensar ditt chakrasystem, din aura och går sedan in för att höja energivibrationen i din kropp.

Vatten kan vara bra att komma ihåg att dricka de närmaste dagarna för att hjälpa kroppen i dess utrensningsprocess.

På distans

Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska kunna få healing av mig. Det som kallas distanshealing fungerar alldeles utmärkt. Det har jag förstått eftersom jag har många nöjda, återkommande klienter. Det är klart att det inte blir exakt samma sak eftersom vi inte träffas, pratar och upplever varandra fysiskt men som sagt healingen når fram ändå. Det spelar ingen roll om du är två mil bort eller på andra sidan jordklotet.

Olika healingmetoder vid distanshealing

Läs på respektive informationssida om Andlig healing, Athinas blue ray healing och min egen kanaliserade Golden spiral healing.

Så här går det till

Jag förespråkar att du har en stund i stillhet när jag skickar. Sätt gärna på avslappnande musik och försök att se till så du inte blir störd. Det är för att du ska ha möjlighet att uppleva energin som kommer. Därför bokar vi en tid och den hittar du här. 

Om du har bokat andlig healing: Vid den tidpunkt som vi har kommit överens om, skickar jag healing till ditt högsta bästa. Jag skickar så länge som vi har kommit överens om dvs 20 eller 40 minuter. Efteråt skickar jag ett mail till dig för att bekräfta att jag är färdig.

Om du har bokat Athinas blue ray healing: Vid den tidpunkt vi har kommit överens om, skickar jag healing för ditt chakrasystem och det karmiska skräp som du är redo att släppa taget om. Efteråt skickar jag ett mail till dig för att bekräfta att jag är färdig. Tiden som avsätts för dig är 40 minuter

Om du har bokat Golden spiral healing: Vid den tidpunkt vi har kommit överens om, skickar jag healing för ditt chakrasystem, din aura och sedan för att höja vibrationen i din kropp. Efteråt skickar jag ett mail till dig för att bekräfta att jag är färdig. Tiden som avsätts för dig är 30 minuter och själva healingen tar 25-30 minuter, ligg gärna kvar en stund efteråt.

Betalning

Betalning sker i förväg antingen till BG 799-8305 eller Swish 123 554 38 06. 20 minuter andlig healing kostar 250 kr och 40 min andlig healing alternativt Athinas blue ray healing kostar 500 kronor, Golden spiral healing kostar 350 kr. Om du vill ha kvitto så mailar jag det.

 

Senast ändrad 2019-12-02


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)