Distanshealing

Energi finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu. Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen, transformatorn, för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller psykiska obalanser. Jag som healer är bara kanalen, jag kan inte påverka vart i din kropp energin tar vägen och på vilket sätt du kommer att märka det för healingenergin är den visaste av alla.

Det finns många olika sorters healing där healern gör på olika sätt men slutresultatet är i princip det samma. Jag ger andlig healing och får då hjälp av min guide att ge dig där du behöver det bäst. Ibland får jag även information om eventuella obalanser i kroppen. Den ena healingsessionen är aldrig den andra lik, varje är unik. Det är det som gör det så fascinerande.

Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket som du kan ta hand om varje gång. Om du upplever att du har fått för mycket så kan du be energin att dämpa sig.

Healingenergin kan arbeta på flera olika plan: mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Den går precis dit den behövs just nu.

Vatten kan vara bra att komma ihåg att dricka de närmaste dagarna för att hjälpa kroppen i dess utrensningsprocess.

På distans

Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska kunna få healing av mig. Det som kallas distanshealing fungerar alldeles utmärkt. Det har jag förstått eftersom jag har många nöjda, återkommande klienter. Det är klart att det inte blir exakt samma sak eftersom vi inte träffas, pratar och upplever varandra fysiskt men som sagt healingen når fram ändå. Det spelar ingen roll om du är två mil bort eller på andra sidan jordklotet.

Min healing

Det är dags att revidera informationen om hur min healing jobbar eftersom den har utvecklats i takt med att jag har utvecklats. Genom mina vibrationshöjningar, de har varit många, har healingen jag ger också stigit i frekvens. Numera jobbar jag ofta på det astrala, universella, planet och inte helt sällan är det klientens eterkropp som jag jobbar med.

Eterkroppen är din energikropp, den är en del av dig, som en kopia. Att jobba med den i en healingsession innebär att den separeras från den fysiska kroppen och det healingen jobbar för blir otroligt mycket mer kraftfullt och intensivt. Det fantastiska med att jobba med eterkroppen är att det inte finns någon fysisk, trög kropp som kommer emellan utan jag uppfattar healingen som renare på detta sätt. Får verka friare liksom. Så när eterkroppen är laddad, stoppar vi ner den i den tillhörande fysiska kroppen igen där den jobbar med självläkning.

Jag har under hösten 2018 fått information om att en del av mitt uppdrag som ljusarbetare handlar om att vara behjälplig i uppstigningsprocessen från 3D till 5D som mänskligheten genomgår. Att se, förklara och genom healingen rensa ut gammalt för att göra plats åt denna medvetandehöjning.

Det innebär såklart inte att healingen inte blir som förut utan att spektrat har breddats. Därför stämmer också min gamla beskrivning är aktuell fortfarande:

Efter att ha jobbat med healing i flera år, har jag konstaterat att min healing jobbar väldigt mycket med den mentala energin hos klienten. Det mentala är dina tankar och hur du tänker. Många har sagt att huvudet har känts som ett virr varr före healingen men efteråt känns det mycket klarare. Som ett garnnystan där tråden har rätats ut. Livet känns klarare. Synen på sig själv har förändrats. Många känner sig lugnare. Somliga känner att de har fått ny energi. En del har fått hjälp med att släppa känslor som hen har släpat på. Det kan vara både egna känslor och sådana som hen har råkat plocka på sig från någon annan.

Så här går det till

Jag förespråkar att du har en stund i stillhet när jag skickar. Det är för att du ska ha möjlighet att uppleva energin som kommer. Därför bokar vi en tid och den hittar du här. Boka via mailen så att jag kan återkoppla till dig. En distanshealling kan vara lite enklare att hitta tid till så hör av dig med ditt önskemål om du vill få tidigare än vad de ordinarie bokningstiderna visar.

Vid den tidpunkt som vi har kommit överens om, skickar jag healing till ditt högsta bästa. Jag brukar sitta i ungefär 20 minuter. Någon gång samma dag skickar jag ett mail till dig som bekräftar att jag har gjort mitt "jobb" och då skriver jag samtidigt om det var något särskilt jag upplevde. Väldigt ofta delar jag och mottagaren samma eller liknande upplevelse och det försärker det hela, det gör att det blir mer på riktigt.

Betalning

Betalning, 250 kr, sker i förväg. Antingen till BG 799-8305 eller Swish 123 554 38 06. Om du vill ha kvitto så mailar jag det.

 

Senast ändrad 2019-04-03