Distanshealing i grupp

❤️ ❤️❤️ Välkommen att vara med på grupphealing på distans
tisdagen den 2/7 kl 20-20.30 ❤️ ❤️❤️

Den 2/7 är det nymåne och kl 20.01 påbörjas en solförmörkelse som är total kl 21.22, den syns dock inte i Sverige men påverkar oss ändå.

Detta är tiden för nystart och att förändra saker i livet. Efter att ha upplevt en solförmörkelses energipåverkan för några år sedan, ser jag det som att dra ur kontakten och starta om systemet. Den gången bara rasade energin och jag förstod först inte vad som hände. Flera planeter går retrograd just nu och fler är på väg vilket också öppnar upp för det inre förändringsarbetet.

Jag bjuder in alla mina hjälpare som inte bara kommer från jorden utan även från existenser ute i vår galax, t ex Ra från Arcturus och drakarna, för att du ska kunna få den healing du behöver mest just nu. Jag kommer även att bjuda in min nya energi från Plejaderna, en fantastiskt ståtlig kvinna som jobbar mycket med dina chakran och karmiskt skräp.

När du tar emot healingenergin, ber du (i dina tankar) om att få ta emot för ditt högsta bästa, på det plan där du behöver energin mest just nu. Fysiskt, mentalt, emotionellt och/eller för din själsliga, andliga utveckling.

Trots att jag skickar till flera samtidigt så kommer du att få exakt den healing du behöver just nu. Om du inte känner så mycket så betyder det inte att inget händer utan då är det så att energin jobbar på ett plan som inte behöver vara kopplat till din fysiska kropp och därför inte skapar fysiska sensationer.

Om du inte har möjlighet att ta emot när jag skickar, kan du ta emot till exempel på natten när du sover eller dagen efter. Detta behöver du inte informera mig om utan det är du som själv sätter din intention.

Priset är 39/49/59 kronor, du väljer själv men det lägsta är 39 kronor. Genom att swisha till 076-0091994 och skriva GÅVA 2/7 och namn om du anmäler någon annan som meddelande, kommer jag att ta med dig i sessionen. Tänk på att göra det 30 minuter före, dvs senast kl 19.30, så att jag hinner se din betalning innan jag gör mig redo för att skicka.
Om du vill vara med men saknar swish så kan du sätta in på bg 799-8305 med samma meddelande som ovan. Skicka i så fall ett meddelande till mig för bg betalningar tar tid ibland.

Välkommen med din anmälan ❤️

 

Efter healingen kommer jag att skriva om min upplevelse och jag samlar alla i ett eget dokument. Klicka här för att läsa.