Distanshealing med meditation

Både den 12/12 och 21/12 är magiska dagar som förgylls med 3-ans expansionsenergi 3 gånger om. Vi går in i denna period som en förberedelse för ny energi inför julen eller helt enkelt den nya tiden, vattumannens tidsålder där varje människa är unik. Där var och en får gå sin sannings väg. Den 12/12 öppnas en portal som kommer att vara öppen till och med den 21/12. En portal är som ett fönster mot högre dimensioner och detta öppna fönster gör det lättare för högfrekvent energi att flöda in till oss.

Detta event består av två delar med start den 12/12 enligt följande:

12/12 – Aktivering av mottagande av energitillflödet i samband med portalöppningen denna dag genom distanshealing

21/12 - Distanshealing med vägledd meditation för att implementera in de nya energierna i kropp och själ

På morgonen den 12/12 skickade jag distanshealing till var och en som har anmält sig och till var och en som kommer att anmäla sig fram tills den 21/12. Du kan ta emot denna distanshealing och aktivering för emottagande av ljuskoder när det passar dig (och har du inte gjort det före healingen den 21/12 så gör det ingenting). Lyssna gärna på musiken på spotify som jag beskriver nedan och be om att få öppna upp och ta emot healingenergin för ditt högsta bästa, för din utveckling på det fysiska-, mentala-, känslomässiga- och/eller andliga utveckling.

 

Den 21/12 kl 19 – ca 19.45 kan den som vill, vara med mig på zoom där jag kommer att leda dig i en kort meditation innan jag startar energiöverföringen och det blir ytterligare en kort meditation en bit in i sessionen. Du kan också välja att ta emot distanshealingen vid en annan tidpunkt eller helt enkelt om du vill göra det själv, du behöver inte höra mig för att ta emot.

 

Du som är med via zoom, kommer att vara det utan kamera och ljud. Bara jag kommer att synas och höras. Var och en får det den behöver i stunden men du kan även be dina guider om det är något speciellt du önskar få hjälp med.

 

Tiden den 21/12 är kl 19 – ca 19.45

 

Pris: 111 eller valfritt belopp för dig som har ekonomiska begränsningar.

Swisha till 076-0091994, märk din swish med gåva och namn på den eller de som ska ta emot, du kan alltså anmäla flera samtidigt.

 

För detta event, har jag satt samman en spellista på Spotify med musik som genom sin vibration hjälper dig att öppna upp och bjuda in de nya energierna.

Registrera ditt deltagande via min bokningssida så att jag lätt kan maila ut länk till zoom och Spotify. Tänk på att det därför är extra viktigt att du skriver din mailadress rätt. Om du inte vill ha länkarna, räcker det att du swishar för att bli anmäld.

Senaste anmälan kl 18 den 21/12 så att jag hinner skicka ut länkarna.

 

Så här anmäler du dig via min bokningssida:

https://boka.qlickboka.se/386654-camilla-nilsson-ef

* Gå till rubriken "Kurser och andra evenemang i grupp"
* Välj boka och stega dig fram i kalendern till den 21/12.
* Fyll i formuläret, klart!

Tänk på att skriva din mailadress rätt.


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)