Exempel på vägledning

Du är på väg mot något nytt, något som du inte riktigt vet slutet på ännu. Ibland får du en känsla av att vilja vända tillbaka. I de stunderna ska du komma ihåg att be om kraft och tillit. Lita på det som kommer som det bästa för dig. Du har mycket kärlek inom dig, du är unik och speciell och med denna känsla av kärlek i kroppen klarar du dina utmaningar. Låt kärleken vinna över oron som kan komma över dig ibland. Kom ihåg att kärleken övervinner allt. Det är ingen myt, det är så på riktigt.

Våga säga det du känner. Genom att sätta ord på dina tankar och känslor manifesterar du dem för dig själv. Du tar dem till dig som din sanning och alla tvivel upphör. Jag upplever dig som väldigt lätt i sinnet just nu och det är en känsla som du ska komma ihåg och bevara för dig själv när jobbigare tider kommer. Med denna känsla i kroppen, vetskapen hur den känns, tar du dig lättare förbi dina hinder. Fastna inte i gamla tankebanor utan träna i att vara mer flexibel. Allt är föränderligt. Tankar, känslor och händelser kommer och går. Följ flödet och upplev livet på riktgt.

Tänk utanför ramarna. Lyssna på din inre röst, låt din intuition vägleda dig. Känn hur mycket lättare livet blir när du inte längre behöver ifrågasätta det som kommer till dig. Du behöver inte ha bevis på allt. Allt du gör behöver inte vägas mot att kanske göra något annat istället. VELA INTE. Låt dina minnen följa dig som slöjor i vinden. Låt det jobbiga omvandlas till lätthet. Känn hur de böljar efter dig och låt dem inte tynga dig. Kom ihåg att jorda dig, att inte leva för mycket i flykt i dina tankar och känslor. Våga leva här och nu!

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev