Husrensning

Man kan behöva få hjälp med att rensa sitt hem från energier av flera olika anledningar. Oftast handlar det om att hjälpa någon vilsen själ till andra sidan men eftersom vi gör avtryck genom att bara leva, behöver vi rensa dessa energiavtryck också.

Vi utstrålar alla information genom att bara vara. Information kan till exempel vara känslor, tankar och sjukdomar. Denna information kan lagras där vi sitter, där vi ligger och vem har inte hört talas om begreppet "det sitter i väggarna"? Det är precis så det är. Information är energi och det skapas energiavtryck.

Jag var vid ett tillfälle hemma hos en familj och rensade deras hem på energiavtryck. Mamman hade varit i en svår utmattning och varje kväll så gick hon och la sig i sina utmattningskänslor för dessa fanns lagrade i hennes säng. Hon märkte en markant skillnad när jag hade energistädat hennes säng. Ett av hennes barn hade problem med magont och hade varit hos läkare upprepade gånger för att få veta vad det var men ingen hittade något fel. Det magonda försvann efter att jag hade energirensat barnets säng.

Jag rensar mitt eget hem regelbundet för att vi ska kunna leva så harmoniskt som möjligt. Det räcker att man blir irriterad över att ens partner snarkar några gånger för att man ska plocka upp känslan av irritation när man går och lägger sig. Man läser in sina gamla känslor helt enkelt.

Så  här går det till

När jag kommer hem till dig så börjar jag med att gå omkring och känna efter hur det känns. Var jag kan uppleva eventuella störningar och hur jag upplever att dessa påverkar dig. Jag känner efter vad som behöver göras. Om jag fångar en vilsen själ som behöver hjälp med att komma till ljuset så gör jag det först. Sedan rensar jag ditt hem från energiavtryck, både sådana som den vilsna själen kan ha orsakat men även andra. Jag brukar rekommendera att man tar en promenad efteråt för att verkligen känna skillnaden i sitt hem. Ibland kan det ta någon dag innan allt har lösts upp.

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)