Magisk söndag

Välkommen på en transformerande dag för kropp och själ!

Vi samlas och börjar med att alla får ta emot ett budskap från en guide, en anhörig på andra sidan, det högre jaget eller en ängel till exempel. Väldigt ofta är gruppsammansättningen ingen slump utan du kommer att märka att det som förmedlas till någon annan även talar till dig.

När alla har fått sitt budskap, äter vi lunch och pratar om det som förmedlades.

Efter lunchen kommer vi att jobba med budskapskort två och två och till detta moment krävs ingen förkunskap. Du kommer att få skriva en önskan till dig själv inför healingsessionen innan vi fikar.

Efter fikat blir det grupphealing där ni sitter i cirkel och börjar med en kort meditation. Sedan går jag runt och ger var och en vilket innebär att alla får healing individuellt beroende på vad man behöver just nu.

Det blir alltså både budskap och healing på samma gång vilket är en fantastisk möjlighet att både utvecklas och att läka det som ska läkas.

Max 7 deltagare

Tid: klockan 11-16.30

Pris: 850 kr/pers inkl lätt lunch och fika.

Betala din plats senast den 1/5 till BG 799-8305 eller swisha till 123 554 38 06. Om du swishar så skriv din adress som meddelande.

Anmäl dig via min bokningssida https://boka.qlickboka.se/386654-camilla-nilsson-ef/time

* Stega dig fram i kalender till den 8/5
* Fyll i formuläret, klart!

Tänk på att skriva din mailadress rätt.

...eller skicka ett  meddelande till mig så fixar jag. Jag behöver både din mailadress och telefonnummer så att du kan få bekräftelse och påminnelse dagen innan.


(Lämna tom)

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)