Meditation från 3D till 5D

Meditation - Healing och frekvenshöjning, från 3D till 5D

Hösten 2018 fick jag information från min guide om att jag skulle hålla denna meditation och hur bra den är för alla som vill höja sin energivibration och följa med från 3D till 5D. Jag undervisades flera nätter och informationen har fortsatt att fyllas på successivt. Utifrån denna information, har jag ritat bilder för att beskriva det jag pratar om.

Kvällen inleds med att jag berättar hur eventuella obalanser i chakrasystemet och auran kan påverka en frekvenshöjning och vad du har att vinna på att jobba med dig själv för att höja dina vibrationer och hur det kommer sig att alla vibrerar olika. Somliga kallar detta för uppstigningsprocessen eller medvetandehöjning. Jag ger min syn på vad det innebär i praktiken, hur livet kan påverkas, när vi höjer vårt medvetande.

I meditationen blir du först ledd till att rena och balansera chakrasystemet, vidare till den fysiska kroppen och auran. Intentionen är att rensa gamla energier och fylla på med ny energi, kanske kan du till och med bli medveten om din egen energivibration och låta den höjas. Detta kan hjälpa dig i din andliga och personliga utveckling, synkronisera med ditt liv och moder jord.

I processer då vi jobbar med energisystemet för utrensning, balansering och upphöjning, är det viktigt att inte lägga sig i processen utan att låta det som ska ske ske. Detta för att vi ska ta exakt det steg framåt som vi är redo för. Att inte gå in och manipulera, att inte forcera fram något som vi inte är redo för.

 

Torsdagen den 20/5 kl 18.30-19.30
Online via ZOOM. Du kommer att ha tillgång till meditationen t o m den 20/6 så om du skulle få förhinder att vara med, kan du ta del av den i efterhand.

Pris: 99 kr 

Anmäl dig via min bokningssida och swisha samtidigt till 123 554 38 06. Jag skickar länk till ZOOM senast den 19/5.

Klicka på knappen för att komma till min bokningssida
 Boka tid


* Öppna rubriken "Kurser och andra evenemang i grupp"
* Välj boka och stega dig fram i kalender till den 20/5.
* Fyll i formuläret, klart!

Tänk på att skriva din mailadress rätt. 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)