Meditera

Varför meditera?

Vi lever i en tid som består av ökad stress, sämre sömn och ett högt tempo. Ibland behöver vi bara släppa taget om alla vardagliga saker, få hjärnan att stänga ner en stund. Det händer när vi mediterar.

Vad ger meditation?

Vid regelbunden meditation blir du klarare i dina tankar, lugnare, du får känslomässig balans och ökat arbetsminne.

Hur går det till?

I en vägledd meditation, talar jag, och ber dig att använda din fantasi och föreställa dig det jag säger. Meditationen kan utformas på många olika sätt med många olika syften. Ibland gör vi det helt enkelt för att få tillbaka lugnet, få ny energi. Ibland behöver vi få ett råd på vägen. Genom att vi lär oss kommunicera med vår guide kan vi också få hjälp med att hitta svaren på frågorna vi bär inom oss. Det finns olika sätt att få svaren levererade. Ibland kommer de som en tanke, ibland som en symbol, ibland bara vet man. Somliga möter samma guide alltid, andra byter varje dag.

Att lära sig meditera på egen hand kan vara lite knepigt, det vet jag av egen erfarenhet. Jag köpte vägledda meditationer som jag lyssnade på men jag hade en förmåga att alltid somna. Allt tog en vändning då jag kom med i en meditationsgrupp. Genast var det inga problem med att hålla sig vaken och då kunde jag även få hjälp med att tolka det som kommit upp eftersom vi alltid pratade om det vi upplevt efteråt.

Meditera hos mig

Du kan komma till mig på enskild meditation eller i som deltagare i en grupp.

Till hösten kommer jag att ha två aktiva meditationsgruppen. Den ena är på måndagar med udda veckonummer (start den 11/8), den andra på tisdagar med jämnt veckonummer (start 19/8).

Tiden för båda grupperna är 18-20 och priset är 200 kr/gång.

 

 

Sidan senast ändrad 2014-06-13


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)