Nefertiti Kosmisk Healing

Inledning

Hösten 2018 började mina guider undervisa mig i energikunskap. Förtydliga ännu mer hur allt är uppbyggt av vibrationer i olika frekvenser. Samtidigt började de prata om det vi brukar kalla för uppstigningsprocessen och att gå från 3D till 5D. Min kunskap har byggts successivt och jag fick hjälp med att skapa en meditation för Healing och frekvenshöjning. Den har på något sätt blivit mitt hjärtebarn eftersom jag vet hur mycket den kan hjälpa oss i vår individuella medvetande- och vibrationshöjning.

När jag våren 2019 hittade Nefertiti Kosmisk Healing® och nu när jag har gått kursen, känns det som om ytterligare en pusselbit har lagts på plats. Jag har fått ett verktyg att arbeta med individuellt med för alla som vill ha hjälp i sin utvecklingsprocess.

Efter andra kursdagen frågade jag min guide varför jag inte hade hittat Solkarinas kurser tidigare för jag har ju lyssnat på henne i flera år. Svaret jag fick var att jag inte hade varit redo tidigare. Solkarina är avancerad och det var en fördel att jag hade kommit en bit på vägen. Allt sker när tiden är mogen. Så detta känns rätt, så rätt för mig där jag befinner mig just nu.

 

Om Nefertiti Kosmisk Healing®

På omslaget av sin bok, beskriver Solkarina denna healingmetod såhär:

En andlig healingmetod för människans transformation till högre dimensioner. Kanaliserad och skapad av Solkarina.

I Nefertiti Kosmisk Healing® ligger fokus på att höja klientens vibrationer så att laddningar, präglingar, mönster och beteenden släpper. När detta sker kan människor på ett tydligare och klarare sätt, se sig själva och den väg de ska gå i livet.

De högre energivibrationerna kommer från gudinnorna, de uppstigna mästarna, de galaktiska guiderna, änglarna eller Nefertiti, den Egyptiska drottningen. Du som klient får själv bestämma vilken energi du känner att du behöver laddas med.

Jag kan känna tydlig skillnad angående vilket område de olika grupperna jobbar med:

Gudinnorna är feminina kraftvarelser som inom sin grupp självklart har olika nyanser. Gudinnorna kommer med en feminin ödmjukhet i kombination med kraft vilket för mig känns bra eftersom vårt samhälle är uppbyggt med mycket maskulin kraft som mår bra av nedtoning. Gudinnorna visar bland annat att man kan ta sig framåt utan armbågar.

De uppstigna mästarna kommer med otroligt mycket kunskap. När jag jobbar med dessa, känner jag mig visare och en trygghet i min kunskap. Kunskapen handlar inte om det jag fysiskt har lärt mig i livet utan den handlar om kosmisk kunskap som kan vara bra att använda i livets olika skiftningar.

De galaktiska guiderna upplever jag som väldigt högt vibrerande och när man bjuder in dem till samarbete så hjälper man sig själv att höja energivibrationen i sin fysiska kropp och att höja sitt medvetande. En galaktisk guide jag jobbade med visade mig att deras energi är en bra tillgång på vägen från 3D till 5D.

Änglarna kommer med en fantastisk, omslutande energi som gör att man känner sig väl omhändertagen och trygg. Att omslutas av denna känsla kan göra att till exempel oro släpper taget. Man finner en inre trygghet.

Nefertitienergin är en kombination av alla. Då skapas ett team med deltagare från respektive grupp (gudinnorna, de uppstigna mästarna, de galaktiska guiderna och änglarna) för att ge dig som klient det du bäst behöver just nu inom respektive område.

 

Själsåtervinning

Med hjälp av Nefertiti kosmisk healing® kan man även få hjälp att plocka tillbaka bitar av sin själ som man upplever att man har förlorat av någon anledning. En del av själen som kanske gör att man inte känner sig hel. Om du bokar tid för detta så behöver du kunna berätta för mig vilken bit det är du önskar få tillbaka.

En bit av själen kan ha gått förlorad när någon har sagt eller gjort något mot oss som satt spår. Saker vi har varit med om i livet som har varit jobbiga.

 

Få kontakt med din själsgrupp

Genom att låta healingenergin komma från din själsgrupp, kan du få hjälp med att hitta din väg i livet, det du är här för att utföra. Din själsgrupp har samma vibration och liknande livssyfte som du och genom att arbeta med den energin, aktiveras den i dig. Exakt vad som kommer att hända vet vi så klart inte men vi vet att du kommer att få exakt det du behöver just nu.

 

Så här går en session till

Vi börjar att prata om varför du har kommit och vad du önskar få ut av sessionen. Väljer du att ta emot healing med denna metoden, är det bra att ha utforskat innan vilken energi eller vad du saknar för att komma vidare i livet. Vad du upplever att du behöver för att må bra, du vet bäst vad du behöver. Detta görs för att vi ska hitta rätt healingvibration för just dig. Om det är så att du känner dig kallad till mig för att ta emot och inte kan definiera syftet så låter vi helt enkelt hela teamet jobba med dig.

Behandlingen tar 20-30 minuter och du tar emot liggande på brits.


Efteråt pratar vi en kort stund om din upplevelse.

 

Har du svårt för att veta vilken healingmetod du ska välja?

Om du är tveksam gällande vilken healingmetod du ska välja av de tre jag jobbar med: Andlig, Athinas Blue Ray Healing eller Nefertiti kosmisk healing® så kan vi komma fram till det tillsammans under samtalet före eftersom alla healingmetoderna tar lika lång tid och har samma pris.


/nefertiti-i-hallen.jpg/nefertiti-i-mitt-rum.jpg


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)