Om mig

Mitt mediumskap

Alla medium jobbar olika. Vi har alla olika specialiteter. Man kan säga att olika delar av ett liv har olika frekvens precis som en radiokanal. Min radar går mycket på frekvensområdet som handlar om den tid av uppvaknande som vi befinner oss i men även den personliga utvecklingen, självförtroende, självkänsla. Att se saker som kan ligga i vägen och hindra från att man kommer framåt i livet. På detta jobbar även min healing. För att frigöra, hjälpa och höja din vibration på olika plan.
 
Jag har antagit mitt uppdrag som medium för att hjälpa människor att finna sin inre kraft för att gå sin väg. Att förstå livet. Att vi alla behövs och är viktiga. Jag jobbar huvudsakligen med nuet men kan få se möjlig framtid om jag ber om det. Det förflutna, tidigare liv och anhöriga likaså. Jag jobbar inte speciellt mycket med framtiden, att förutse vad som kommer att hända, och det beror på att jag tror alldeles för mycket på den fria viljan. Att vi har val och framför allt att vi måste ha möjligheten att faktiskt välja själva.

Här finns jag

Rent fysiskt hittar du mig i Malmö. Jag har ett rum med egen ingång på Virentofta där jag också bor. Här är en länk till youtube som jag har spelat in så att du lättare ska hitta, Hitta till mig

Jag är naturvetare i grund och botten vilket för mig innebär att jag tycker om fakta och förklaringar. Därför försöker jag bygga min andliga värld så jordnära som möjligt och jag vill förklara det jag gör så konkret jag bara kan. Jag vill avdramatisera och se vilken enorm potential vi har när vi tar hjälp av all inre kunskap vi går omkring och bär på. Under fliken mina tjänster, kan du läsa om de olika sakerna jag gör.

Min bakgrund

Jag utbildade mig en gång i tiden till maskiningenjör eftersom jag älskar siffror. Med en tuff skoltid hade jag aldrig möjlighet att känna efter och inse att jag är en "hjälpare" och att människomöten och andra människoöden är otroligt intressanta och lärorika.

Den sidan började ge sig till känna för några år sedan och jag har sedan dess letat efter någonstans där jag kan finnas till hands och förhoppningsvis kunna göra skillnad. Andligheten har alltid legat som ett skimmer runt mitt liv fastän jag inte riktig förstått det och när jag började i medial träning och healingkurs insåg jag att det var min plats. Det är det jag ska göra. Heala och vägleda.

Mitt liv har inte varit en dans på rosor men jag har lärt mig att se varje del som en lärdom. Utav dessa lärdomar ser jag också en möjlighet att kunna hjälpa, kanske just dig. Att se saker ur nya perspektiv, att se att det som händer har en anledning. Med detta synsätt har jag kunnat vända negativt, kanske inte alltid till positivt, men i alla fall till förståelse.

Vill du se vilka utbildningar jag har genomgått och vilka som är på gång så klicka här.