Orakelkorts workshop

Vill du öva på din förmåga att tona in på bilders och texters vibration? Att lättare sortera i dagens ständiga informationsflöde med bilder och texter? Att lyssna på hur kroppen svarar på det du ser, läser eller hör? Då kan denna workshop vara något för dig.
 
Vi övar med hjälp av alla de orakelkort jag har samlat på mig under under åren. Vi mediterar, lyssnar och känner för att du ska få uppleva skillnaden mellan kort och kort. Hur bilder och texter talar olika. Jag går igenom orakelkorts olika syften och vad som skiljer dem åt gällande budskap och vibration. Du får tips på hur du själv ska välja vilka du ska köpa.
 
Ni kommer att jobba två och två i detta utforskande och eftersom de flesta korten är på engelska så är det bra om du känner dig bekväm i att läsa för din "partner" på engelska.


Onsdagen 11/11 kl 17.30-20

Pris: 400 kr/pers, 350 kr om du har varit med tidigare
Max 7 deltagare


Bindande anmälan men eftersom vi lever i osäkra tider så betalar du inte förrän samma dag som vi ses.
Anmäl dig genom att skicka ett sms till 076-0091994

Sagt av deltagare

Vill bara tacka igen, underbart upplägg och du lyckas alltid lägga det över ens förväntan! Så bra!

 

Hej Camilla!
Vill bara tacka för en fantastisk workshop. Vilken ynnest att få testa och känna på alla dessa olika kort. Så fint du förklarade energierna i de olika korten. Det har verkligen klarnat för mig och jag vet definitivt vilka jag ska beställa ikväll.

 

Det var mycket trevligt på kursen. Fått ny inspiration.


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)