Regndroppsmassage/regndroppsteknik

/regndroppsmassage.jpg

Tre behandlingar i en:

  • Lakota-indianernas fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet.

  • Vitaflex från Tibet är en fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens elektriska system  för att lösa upp blockeringar.

  • Den uråldriga insmörjningen med ekologiska eteriska oljor, som är växternas skyddande och livgivande vätska, ökar antioxidantaktiviteten i hela kroppen, renar den, stödjer immunförsvaret och stärker ryggen. 

Om

Regndroppsmassagen är en kraftfull, härlig, väldoftande och rogivande behandling.  9 olika oljor appliceras under fotsulorna och på ryggen och stryks in med lätta rörelser samtidigt som dofterna tar sig in via andningen. Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effektien bli att du upplever en känslomässig balans och glädje. Eteriska oljor jobbar på cellnivå, söker sig dit de behövs och sägs öka cellernas upptag av syre och näring. De kan hjälpa till med att höja kroppens antioxindantkraft, dvs förmågan att motstå åldrandets nedbrytning av kroppen.

På grund av kraften i dessa oljor, masserar jag EJ gravida och ammande samt dig som har eller har haft hjärtproblem.

Oljorna som används är 100 % ekologiska av hög kvalitet.

Möjliga effekter

Lindra inflammationer, minska smärta och värk, stärka immunförsvaret, minska stressrelaterade symptom, skapa känslomässig balans, öka cirkulationen, bättre sömn, rena kroppen från gifter, höja kroppens energinivå och humör. Exakt hur du kommer att påverkas är individuellt. Oljorna fortsätter att jobba i kroppen i 5-7 dagar efter en behandling.

Möjliga biverkningar

Eftersom kroppen kan sätta igång en utrensningsprocess från gifter, kan man kan reagera olika beroende på graden av varje individs försurning och giftansamling. Utrensningsreaktioner kan vara brännande känsla på huden, hudutslag, illamående, huvudvärk, trötthet. Dessa är tillfälliga.

Frekvens

Denna behandling kan du få så ofta eller så sällan du önskar. En gång i veckan, varannan vecka, en gång i månaden, varannan månad osv. Det är helt upp till dig hur din upplevelse är och hur du reagerar på behandlingen. Lika väl som att man kan gå och få klassisk massage regelbundet så kan denna fås med samma frekvens.

Historik

Eteriska oljor har i flera tusen år kopplats till fysiskt och emotionellt välbefinnande. Det finns dokument som visar att oljor använts vid balsamering, ritualer i tempel och som medicinsk behandling bland annat för att döda bakterier och virus.  De senaste 20 åren har det forskats mycket världen över för att öka kunskapen om oljorna och deras medicinska egenskaper.

 

Sidan är senast uppdaterad 2016-01-13

Boka tid

 

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från Hathor 211009

Budskap från gudinnan Hathor 210924

Nyhetsbrev september 2021

Budskap från gudinnan Hathor 210908

Kanaliserat budskap från Plejaderna 210827

Kanaliserat budskap från Ashtar Command 210610


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev