Helgkurs

Finn ditt inre ljus i kontakt med ditt högre jag

Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga utveckling. Expandera ditt inre ljus och din inre kraft. Finns din längtan? Då finns vi här för dig. Vi brinner för att skapa förutsättningar för ditt allra bästa och din andlighet.

Genom meditation, hjärtöppnande samtal och övningar kombinerat med stilla yin- och medicinsk yoga, blir du varsamt ledd till ditt inre. Att låta kropp, själ och ande samverka för att visa dig vem du är, essensen av dig - ditt högre jag.

Utveckla din intuition med hjälp av olika övningar, våga följa din inre vägledning och lär känna dig själv på djupet.

Vi lever i en omvälvande tid och det är dags för oss alla att ta den självklara plats vi kommit för att ta i detta livet. Det är dags nu att skina fullt ut. Och du gör det i din takt på ditt sätt. Med rätt miljö och förutsättningar gör vi det möjligt. Och om du väntar på att du ska bli redo ja då kanske du får vänta till nästa liv.

Denna möjlighet är nu och vi längtar och tackar för förtroendet vi fått av er som redan anmält er och för er som kommer att anmäla er.

Vi kommer att vara på Spiritualistiskt centers lokaler i Villa Vega som ligger i vackra Ronneby brunnspark och på gångavstånd därifrån ligger ett fantastiskt vandrarhem där du kan bo för en billig peng.

Camilla och Jenny är kvinnliga själsliga entreprenörer som driver egna kurser i personlig utveckling till vardags. Expansionen som blir när Camilla och Jenny går samman är bortom jordsliga energier. Den här kursen är helt unik. Känner du att du vill vara där och uppleva och ta del så kom kära du. Känn efter om ditt ego har bortförklaringar till varför inte och lyssna till ditt hjärtas längtan.

/ditt-inre-ljus-i-kontakt-med-ditt-hogre-jag.jpg

Fredagen den 18/10-söndagen den 20/10 på Spiritualistiskt center, Villa Vega, som ligger i vackra Ronneby brunnspark.

Vi börjar kl 10 på fredagen och 9.30 lördag+söndag. Avslutar dagen kl 17.30 fredag och lördag, kl 16 på söndagen då vi skiljs åt. Gemensam lunch alla dagarna för den som önskar det och kvällsmat tillsammans fredag och lördag för den som önskar det.

Pris: 2 444 kr/pers. Priset inkluderar kaffe, te och frukt. Lunch, kvällsmat och boende ingår ej.

Boende bokar du själv förslagsvis på fantastiskt trevliga Brunnsparkens vandrarhem som ligger några minuters gångväg från Villa Vega. Vi valde just denna plats för att Camilla har gått flera kurser där och bott på vandrarhemmet och varit mycket nöjd på alla sätt och vis.

Pris för enkelrum från 345 kr/rum och natt, dubbelrum från 490 kr/rum och natt. www.ronnebyvandrarhem.se.

Vi som kommer att leda dig är:

Camilla Nilsson, cert medium, healer, kurshållare mm, www.camillasanglarum.se

Jenny Åsenlund, cert. coach, mindfulnessinstruktör, yogainstruktör mm, www.professionellcoach.se

/jag-190502.jpg/jenny-asenlund.jpg

Anmäl dig genom att skicka ett mail till [javascript protected email address] eller [email protected]
Ange din adress så vi kan skicka faktura med betalning senast den 29/9. Ta kontakt med Jenny om du önskar delbetalning så hjälper hon dig.

Bindande anmälan men platsen kan överlåtas till annan person.

När du anmält dig, blir du inbjuden i vår slutna facebookgrupp där du kan hitta någon att samåka eller dela rum med samt ställa frågor till oss.

Varmt välkommen med din anmälan till denna magiska helg hälsar Camilla & Jenny

 

Camilla om att samarbeta med Jenny: Jag ser otroligt mycket fram emot att få skapa och leda denna helg med Jenny eftersom vi båda har samma önskan: att sätta dig som kursdeltagare i centrum. Jenny är otroligt ödmjuk, kärleksfull och klok och det är lätt att må bra i hennes närvaro. Hennes fina personlighet speglas i det hon gör oavsett om det är som yogainstruktör, coach eller vän. Vi har känt varandra några år och båda gått kurs hos varandra vilket känns bra att ha i grunden både för oss själva men framför allt för dig som kommer till oss.

Jenny om att samarbeta med Camilla: Camilla, din för mig grundande energi har hjälp mig så i min utveckling. Jag har ju gått mediala kurser hos dig och går healing utbildning just nu. Du öppnar upp för min andliga utveckling som ingen annan. Kontakten med mina guider är som starkast med dig. Helt magiskt. Jag kan vara sårbar och mig själv fullständigt. Som kursledare är du kompetent, närvarande och vill allas bästa. Tacksam för vår vänskap och att du gått yogakurs för mig och sjungit mantrasång i min studio. Det finns en ömsidighet för våra gåvor. När de verkar tillsammans expanderar möjligheter för utveckling ytterligare för alla som vill ta del. 1 + 1 blir 33 typ 

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att se på sig själv med nya ögon 191122

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus 191105

Kanaliserat budskap från Jesus 191104

En magisk helgkurs i Ronneby 191024

Att programmera om tankarna 191002

 

Nyhetsbrev november 2019

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev