Helgkurs

Finn ditt inre ljus i kontakt med ditt högre jag

Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga utveckling. Expandera ditt inre ljus och din inre kraft. Finns din längtan? Då finns vi här för dig. Vi brinner för att skapa förutsättningar för ditt allra bästa och din andlighet.

Genom meditation, hjärtöppnande samtal och övningar kombinerat med stilla yin- och medicinsk yoga, blir du varsamt ledd till ditt inre. Att låta kropp, själ och ande samverka för att visa dig vem du är, essensen av dig - ditt högre jag.

Utveckla din intuition med hjälp av olika övningar, våga följa din inre vägledning och lär känna dig själv på djupet.

/ditt-inre-ljus-i-kontakt-med-ditt-hogre-jag.jpg

Fredagen den 18/10-söndagen den 20/10 i Ronneby brunnspark, Villa Vega.

Vi börjar kl 10 på fredagen och 9.30 lördag+söndag. Avslutar dagen kl 17.30 fredag och lördag, kl 16 på söndagen då vi skiljs åt. Gemensam lunch alla dagarna för den som önskar det och kvällsmat tillsammans fredag och lördag för den som önskar det.

Pris: early bird 2 888 kr/pers om du anmäler dig senast den 31/8, 3 333 kr/pers om du anmäler dig senare. Priset inkluderar kaffe, te och frukt. Lunch, kvällsmat och boende ingår ej.

Boende bokar du själv förslagsvis på Brunnsparkens vandrarhem som ligger i anslutning till Villa Vega där vi kommer att vara samtliga dagar, www.ronnebyvandrarhem.se.
Pris för enkelrum från 345 kr/rum och natt, dubbelrum från 490 kr/rum och natt.

Vi som kommer att leda dig är:

Camilla Nilsson, cert medium, healer, kurshållare mm, www.camillasanglarum.se

Jenny Åsenlund, cert. coach, mindfulnessinstruktör, yogainstruktör mm, www.professionellcoach.se

/jag-190502.jpg/jenny-asenlund.jpg

Anmäl dig genom att skicka ett mail till [javascript protected email address] eller via Jennys hemsida www.professionellcoach.se

Bindande anmälan men platsen kan överlåtas till annan person.

Vi förbehåller oss rätten att avboka vid för få anmälda, minst 10 max 20 deltagare.

Anmälningsavgift 500 kr betalas till BG 799-8305 (Camilla Nilsson ef). Märk din anmälan med ditt namn och novemberretreat. Anmälningsavgiften återbetalas om evenemanget ställs in. Slutbetalning sker senast den 28/9.

När du anmält dig, blir du inbjuden i vår slutna facebookgrupp där du kan hitta någon att samåka eller dela rum med samt ställa frågor till oss.

Varmt välkommen med din anmälan till denna magiska helg hälsar Camilla & Jenny

 

Camilla om att samarbeta med Jenny: Jag ser otroligt mycket fram emot att få skapa och leda denna helg med Jenny eftersom vi båda har samma önskan: att sätta dig som kursdeltagare i centrum. Jenny är otroligt ödmjuk, kärleksfull och klok och det är lätt att må bra i hennes närvaro. Hennes fina personlighet speglas i det hon gör oavsett om det är som yogainstruktör, coach eller vän. Vi har känt varandra några år och båda gått kurs hos varandra vilket känns bra att ha i grunden både för oss själva men framför allt för dig som kommer till oss.

Jenny om att samarbeta med Camilla: Camilla, din för mig grundande energi har hjälp mig så i min utveckling. Jag har ju gått mediala kurser hos dig och går healing utbildning just nu. Du öppnar upp för min andliga utveckling som ingen annan. Kontakten med mina guider är som starkast med dig. Helt magiskt. Jag kan vara sårbar och mig själv fullständigt. Som kursledare är du kompetent, närvarande och vill allas bästa. Tacksam för vår vänskap och att du gått yogakurs för mig och sjungit mantrasång i min studio. Det finns en ömsidighet för våra gåvor. När de verkar tillsammans expanderar möjligheter för utveckling ytterligare för alla som vill ta del. 1 + 1 blir 33 typ