Själs- och livsläsning i Akashakrönikan

Lever du i linje med din själ och dina själsliga tillgångar?

I den här läsningen får du reda på vilket energicenter som är ditt dominanta och hur det påverkar dig i livets olika delar.

Du får veta vilken själsgrupp du tillhör, dess egenskaper och syfte på jorden i denna tid.

 

Genom att se din själs vibration, kommer jag att berätta för dig hur just din vibration påverkar ditt andliga liv förbi kropp och ego.

 

Syftet med denna presentation är att hjälpa dig att bli medveten om de tillgångar du besitter med syfte att lyfta dig och se din potential. Denna del och lite till går jag igenom muntligen med dig med du kommer också att få den i textform så att du lätt kan gå tillbaka och påminna dig.

 

Efter denna genomgång lyfter jag upp blockeringar och begränsningar från tidigare liv som påverkar dig fortfarande. Dessa kan få dig att fatta beslut och leva ditt liv i en linje som inte är den bästa för dig. Du kommer att få veta hur många liv sedan det hände, om du levde som man eller kvinna samt vad det var som hände som skapade nämnda blockeringar och/eller begränsningar.

 

Slutligen går jag igenom ditt nuvarande liv och eventuella blockeringar och begränsningar från det. Kanske har det någon annan sagt eller gjort satt sig som en tagg till exempel eller så har du skapat ett kontrakt som håller dig kvar vid något du egentligen är färdig med.

 

Det är ett omfattande arbete med att hämta all information i Akashakrönikan och det görs före vår session. Efter att ha sammanställt all information, ber jag om att få påbörja rensningsprocessen åt dig. Efter läsningen kommer du att få ett dokument med en text som du ska läsa i 21 dagar. Detta för att manifestera din kraft och rensa på djupet.

 

Hur du bokar en tid

Alla kan inte bli lästa så innan vi bokar en tid behöver jag gå in i din Akashakrönika för att se om det är möjligt. Det innebär att första steget för dig är att skicka in en intresseanmälan via formuläret nedan för en förfrågan om läsning. Då behöver jag ditt namn nu och även ditt namn när du föddes om det är ändrat: år-månad-dag och platsen där du föddes. Om en läsning är möjlig, bokar vi en tid. I samband med att du bokar din tid så får du uttrycka din intention med din läsning.

 

Fysik träff eller på distans

Denna läsning kan genomföras både genom personligt möte, via zoom eller telefon. Oavsett vad du väljer, får du en inspelning så att du kan lyssna igen. I priset ingår möjlighet till uppföljande konsultation 25 minuter för att ställa eventuella frågor. Konsultationen måste bokas inom en vecka efter genomförd session annars gäller ordinarie pris 500 kr.

 

Det här ingår i din själsläsning:

Mitt förberedande arbete som tar några timmar.

Personlig presentation 45-75 minuter

Möjlighet till uppföljande samtal 25 minuter.

Skriftlig information om din själs tillgångar, själsfamilj och manifestering.

Rensning av blockeringar och begränsningar både från tidigare liv och nuvarande.

Dokument för egen rensning av blockeringar och begränsningar.

 

Introduktionspris: 2 222 (ord. 2650 kr) gäller för alla bokningar som görs till och med den 31/8 2022.

 

Vill du ha kontakt med mig innan du bestämmer dig? Skicka ett meddelande via formuläret nedan så hittar vi en tid då jag ringer upp dig kostnadsfritt.

 

Du kan också boka läsningar för familjemedlemmar t ex barn som du är ansvarig för men deras blockeringar och begränsningar kan vi inte rensa fullständigt utan deras medgivande.

 

Förskottsbetalas via faktura 7 dagar före överenskommen tid.

 


(Lämna tom)


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)