Upplevelse grupphealing

TACK till dig som var med på distanshealingen den 9/2 2020!

Varmt tack till dig som var med på distanshealingen ikväll, jag hoppas att du hade en fin stund ❤️

Jag började som jag alltid gör, med att ge ett ljus till var och en som hade anmält sig. Det är då det skapas ett energiband mellan oss, då jag bekräftar vem healingenergin ska gå till.

Vi åkte genast genom dimensionerna uppåt i universum. Jag var i centrum och ni snurrade runt mig som en slänggunga. Uppåt och uppåt åkte vi ända tills vi landade på en fantastisk plats, Lemurien. Här blev ni alla som barn igen. Lekande, skrattande, ja en underbar lätthet i ert varande.

Då passades det på att förvandla mig till en drake och draken brände med lätthet nu allt som skulle brännas i era auror. Jag fick se flera filmsekvenser över saker som det släpptes taget om, det jobbades rejält på djupet.

Det tillfördes healingenergi till ert mentala jag för att hjälpa till att ställa om tankar, bli renare i tankarna, för att kunna stiga i vibration. Även chakrasystemet rensades.

Slutligen stoppades det in en energiboll i var och en. Den stoppades in i hjärtchakrat för att du ska kunna lysa som solen. Ut i kroppen och vidare ut ur kroppen. Låt dig vara kraftfull i ditt varande.

Stor varm kram från mig ❤️

 

TACK till dig som var med på distanshealingen den 22/12 2019!

Stort tack till er som var med på distanshealingen ikväll ❤️
Jag började som vanligt med att tända ett ljus för var och en för att bekräfta ert deltagande, det är en väldigt fin stund eftersom jag får möta många "gamla bekanta".

Att rensa chakrasystemet stod först på agendan och det var mycket som släppte. Det var det momentet som tog allra längst tid, detta så att alla skulle bli tillräckligt lätta för att följa med ut i universum där arbetet med att städa auran fortsatte.

Slutligen fick ni alla exakt den vibrationshöjning med den gyllene spiralen som var och en var redo för och jag kände vilken skillnad det blev i energierna när detta var gjort och vi återvände till jorden.

Väl nere igen gjorde jag min avslutningsritual med var och en av er och Jesus kom med några ord på vägen:
Från mitt hjärta till ditt hjärta, gå i frid du vackra människomänniska. Låt ditt hjärta skina likt solen. Känn värmen som sprider sig i din kropp. Ett välbehag. En storhet. Så gå i frid min kära. Jag älskar dig så. Jesus.

Kom ihåg att dricka vatten!

Med kärlek, Camilla

 

TACK till dig som var med på distanshealingen den 11/11 2019!

Det var otroligt stämningsfullt i början då jag fick ge var och en ett ljus och alla ställdes i en ring tillsammans med den hjälpande entitet som var utvald för kvällen. Att se alla stå parvis med sin guide, ängel eller annan hjälpare är mäktigt.

Jag la mina händer på var och ens hjärta för att sätta igång healingenergin och sedan hade en del av er bördor på sina axlar som skulle plockas bort innan ni kunde lyfta uppåt och ut i universum där vi sedan sammanstrålade. Därute sjöng änglarna de vackraste tonerna man kan tänka sig.

Jag var draken som brände skräpet i auran på den som behövde det, jag var den som hjälpte den som behövde jordslig förankring för att känna trygghet, jag var den som rensade det chakrasystem som behövde rensas, jag var den som hjälpte alla som redan har gjort ett fantastiskt jobb i sin uppstigningsprocess att fyllas med ännu mer högfrekvent energi.

När alla hade fått det de skulle ha, samlades vi återigen i ringen och kärleken som strömmade till er från era hjälpare var berörande. Vilken kraft, vilken tacksamhet.
Jag är tacksam över att få vara en del i detta stora, fina. Njut av din resa, var tacksam över detta fina som du ger dig och jag tackar dig för ditt förtroende.

STOR, VARM KRAM FRÅN MITT HJÄRTA TILL DITT HJÄRTA

 

TACK till dig som var med på distanshealingen den 13/10 2019!

Först rensades chakrasystemet och sedan sattes energiflödet igång i varje chakra. Jag fick se det som en fin energispiral som sedan flödade fint genom alla chakran.

Därefter rensades övrigt skräp bort från auran, det karmiska skräpet bland annat. Den sista stunden fick du ta emot healingenergi för ditt högsta bästa och jag blev påmind om att var och en av de sju blå strålarna har sin egen frekvens och de jobbar därmed inom olika områden. Till exempel med att stärka gudinnekraften i dig, att uppgradera ditt energisystem och aktivera vilande DNA strängar.

På slutet fick jag se kroppar som reste sig upp med ny energi och ny kraft. Som om nytt liv hade infunnit sig, som ett uppvaknande. Det glittrade runt kropparna.

Jag hoppas innerligt att du känner att denna healing har stärkt dig i ditt varande och att du kan känna att den har gjort skillnad för dig.

Tack för ditt förtroende
Varm kram 

 

TACK till dig som var med på kvällens healingsession den 9/9 2019!

Den var riktigt djupgående och extremt kraftfull.
Först fick ni vars ett ljus av mig, det tog en stund att dela ut alla.
Ni, eller rättare sagt era eterkroppar, lämnade jorden i en cirkelformation där var och en var som en eker på ett hjul med fötterna in mot navet, navet var en högt vibrerande klar kristall. Runt, runt, uppåt och uppåt.

När vi hade kommit tillräckligt långt ut i universum, stod alla i en ring (ja det går att stå där ute ). Mitt i ringen stod Jesus, Gudinnan Athena, Ärkeängeln Gabriel och Ra från Arcturus. De gick runt till er alla och gav exakt den mängd av sin energi som var och en av er behövde.

Jesus sa: DU är mästaren i ditt liv.
Athena sa: Se det DU har att bidra med på jorden.
Gabriel sa: DU är aldrig ensam.
Ra sa: Låt OSS verka och vara i gemenskap.

Var och en hade en uppsamlingspåse under fötterna dit skräpet, det ni släppte taget om, både från kroppen och auran trillade. Sedan fick var och en sin påse och med meningen: "Tack men detta tjänar inte mig längre", löstes påsen upp i intet.

Så gick energierna in och började jobba med chakrasystemet för att även där lösgöra stagnerad energi. Det lät som små, små stenar som rasslade där inne när de lossnade. Små stenar som också gick ut ur kroppen och ut i intet.

När allt släpper taget, höjs vibrationen i den fysiska kroppen och auran. Medvetandet höjs och det blir lättare att leva sin sanning. Kanske hjälper detta även den fysiska kroppen att må bättre.

När allt var färdigt, återfördes eterkroppen ner till den fysiska kroppen den tillhör. Kanske var ditt medvetande med där ute i rymden, kanske inte. Hur det än är så har du fått exakt det du behövde just nu.

Varm kram 

 

TACK till dig som var med på kvällens healingsession den 8/8 2019!

Jag började med att bjuda in gudinnorna, uppstigna mästare, galaktiska guider, änglarna och de hjälpare som skulle vara med just dig.
Alla fick vars ett ljus av mig. Det tog en stund att dela ut dem eftersom ni var många som var med.

Först kom en spiralformad energi upp från jordens mitt, genom din fysiska kropp och ut i kosmos. Sedan kom en spiralformad energi från kosmos, ner genom din fysiska kropp och vidare ner till jordens mitt. Dessa två energier flätades samman och skapade en fantastisk harmoni.

Efter det kollade jag så att du var kopplad till dina högre chakran där det första ligger strax ovanför hjässan och sedan bygger några till ovanpå. När detta var gjort, öppnades kanalen upp och en energiboll gick ner genom kanalen, ner genom kronchakrat, pannchakrat, halschakrat och landade i hjärtat. Jag kunde höra klick när det föll på plats hos var och en. Klick, klick, klick... Det var otroligt vackert. När energibollen hade klickat in, exploderade det och ljus spreds från hjärtat och ut i kroppen och det hördes som kristaller som flyttades runt. Detta kan vara både på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt plan. Känslan som kan uppstå efteråt är att du känner dig annorlunda, positivt annorlunda.

Efter det lät vi (jag och dina hjälpare) energierna gå precis dit där du behövde påfyllning just nu för att du ska komma framåt i ditt liv. Om du kunde känna min närvaro på slutet så beror det på att jag tackade dig för den fina stunden tillsammans.

Kom ihåg att detta bara var en igångsättning och att energin kan fortsätta att jobba i några timmar eller dagar.
Drick vatten!
Jag önskar dig det allra bästa.
Varm kram


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)