Upplevelse grupphealing

Tack till dig som var med på kvällens healingsession, den 2/7 2019

Jag hade otroligt många olika hjälpare med mig från Arcturus, Plejaderna, Drakarna m fl. Jag kunde inte identifiera dem alla men de anslöt för att var och en som tog emot healingen skulle få exakt den hjälp som behövdes just nu.
 
Healingen verkade på djupet och många av er kan säkert känna att något har hänt inom er. Som om något ni har burit på har försvunnit.
 
Jag började med att hålla runt huvudet för att stilla tankarna och sedan på axlarna för att den fysiska kroppen skulle komma ner riktigt i avslappning så att själen skulle kunna lämna en liten stund.
 
Allas själar åkte hem, hem sin respektive själsfamilj, som vi gör på natten när vi sover, och just denna resan hade ett specifikt syfte. Eftersom era medvetande inte var bortkopplade som när ni sover så kan denna utflykt har gjort ett sådant avtryck att den fysiska kroppen kunde känna kärleken från själsfamiljen och att du upplever det som om nya sidor av dig har kommit upp till ytan. Egenskaper, tillgångar, som du har förvärvat genom liven men som kanske delvis glömts bort i detta livet, blev upplyfta till ytan för att påminna dig om allt du är