Upplevelse grupphealing

TACK till dig som var med på kvällens healingsession den 9/9 2019!

Den var riktigt djupgående och extremt kraftfull.
Först fick ni vars ett ljus av mig, det tog en stund att dela ut alla.
Ni, eller rättare sagt era eterkroppar, lämnade jorden i en cirkelformation där var och en var som en eker på ett hjul med fötterna in mot navet, navet var en högt vibrerande klar kristall. Runt, runt, uppåt och uppåt.

När vi hade kommit tillräckligt långt ut i universum, stod alla i en ring (ja det går att stå där ute ). Mitt i ringen stod Jesus, Gudinnan Athena, Ärkeängeln Gabriel och Ra från Arcturus. De gick runt till er alla och gav exakt den mängd av sin energi som var och en av er behövde.

Jesus sa: DU är mästaren i ditt liv.
Athena sa: Se det DU har att bidra med på jorden.
Gabriel sa: DU är aldrig ensam.
Ra sa: Låt OSS verka och vara i gemenskap.

Var och en hade en uppsamlingspåse under fötterna dit skräpet, det ni släppte taget om, både från kroppen och auran trillade. Sedan fick var och en sin påse och med meningen: "Tack men detta tjänar inte mig längre", löstes påsen upp i intet.

Så gick energierna in och började jobba med chakrasystemet för att även där lösgöra stagnerad energi. Det lät som små, små stenar som rasslade där inne när de lossnade. Små stenar som också gick ut ur kroppen och ut i intet.

När allt släpper taget, höjs vibrationen i den fysiska kroppen och auran. Medvetandet höjs och det blir lättare att leva sin sanning. Kanske hjälper detta även den fysiska kroppen att må bättre.

När allt var färdigt, återfördes eterkroppen ner till den fysiska kroppen den tillhör. Kanske var ditt medvetande med där ute i rymden, kanske inte. Hur det än är så har du fått exakt det du behövde just nu.

Varm kram 

 

TACK till dig som var med på kvällens healingsession den 8/8 2019!

Jag började med att bjuda in gudinnorna, uppstigna mästare, galaktiska guider, änglarna och de hjälpare som skulle vara med just dig.
Alla fick vars ett ljus av mig. Det tog en stund att dela ut dem eftersom ni var många som var med.

Först kom en spiralformad energi upp från jordens mitt, genom din fysiska kropp och ut i kosmos. Sedan kom en spiralformad energi från kosmos, ner genom din fysiska kropp och vidare ner till jordens mitt. Dessa två energier flätades samman och skapade en fantastisk harmoni.

Efter det kollade jag så att du var kopplad till dina högre chakran där det första ligger strax ovanför hjässan och sedan bygger några till ovanpå. När detta var gjort, öppnades kanalen upp och en energiboll gick ner genom kanalen, ner genom kronchakrat, pannchakrat, halschakrat och landade i hjärtat. Jag kunde höra klick när det föll på plats hos var och en. Klick, klick, klick... Det var otroligt vackert. När energibollen hade klickat in, exploderade det och ljus spreds från hjärtat och ut i kroppen och det hördes som kristaller som flyttades runt. Detta kan vara både på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt plan. Känslan som kan uppstå efteråt är att du känner dig annorlunda, positivt annorlunda.

Efter det lät vi (jag och dina hjälpare) energierna gå precis dit där du behövde påfyllning just nu för att du ska komma framåt i ditt liv. Om du kunde känna min närvaro på slutet så beror det på att jag tackade dig för den fina stunden tillsammans.

Kom ihåg att detta bara var en igångsättning och att energin kan fortsätta att jobba i några timmar eller dagar.
Drick vatten!
Jag önskar dig det allra bästa.
Varm kram