Vintersolståndet 2020

Jag har jobbat med uppstigningen i några år och haft grupper många gånger där jag har tagit med deltagarna på en utrensande och energihöjande meditation. Mina guider sade åt mig att bjuda in till detta i samband med vintersolståndet den 21/12.

Det är en stor tillströmning i energierna den dagen vilka är väldigt bra att dra nytta av för att få in och rensa energisystemet och öppna upp för ny inspiration och nya insikter.
En intention med denna meditation är också att du kan få uppleva femte dimensionens vibration och få komma till en magisk värld. Att få känna den femte dimensionens vibration är en bra motivator för att förstå varför du ska fortsätta att jobba med dig själv. Att veta vart du/vi är på väg och kanske känna skillnaden mellan 3:e och 5:e dimensionens vibration.
Välkommen att vara med på en helande och transformerande meditation. Jag kommer också att sända distanshealing någon gång under meditationen.

Tid: 18.30-ca 19.45 måndagen den 21/12 2020
Pris 100 kronor. Skicka meddelande från formuläret längst ner om du vill ha kvitto.
Swishas till 123 554 38 06 senast kl 16 samma dag som eventet äger rum. Märk din swish med Vintersolstånd.
Meditationen kommer att ske via Zoom som du gratis laddar ner till dator eller telefon. Om du vill vara med via datorn så följ länken till zoom här och för att skapa profil (du kan använda facebook som inloggning)  För att ladda den till din mobil så sök där du hämtar dina appar.

(Lämna tom)

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)