Låt mig inspirera dig genom att gå en kurs hos mig!


Jag kan ge dig verktyg till att förstå hur livet och energier fungerar. Visa dig vägen till din inre kunskap och ditt inre vetande. Jag har själv gått många kurser men också praktiserat min kunskap och utvecklat den. Jag berättar och förklarar på mitt sätt utifrån min erfarenhet.

Jag startade min första kursgrupp i januari 2016 och sedan dess har ungefär 70 personer gått den första kursen Medial workshop - grundkurs. Somliga har sedan valt att fortsätta vilket har gjort att kursutbudet har växt efter hand. Nu finns det två kurser som bygger på den första och fyra kurser är fristående. Här ser du vad jag erbjuder och vem varje kurs riktar sig till.

Klicka på respektive kursnamn för att komma till kursbeskrivningen. Nästa kursstart januari 2019 dock ej "Utveckla samarbetet med din guide".

1. Utveckla samarbetet med din guide - för alla

Du får prova på att kommunicera med din guide på lite olika sätt. Du får öva på symboltolkning, intuitivt målande och skrivande samt att ge budskap. Är ej inplanerad våren 2019.

2 Medial workshop - grundkurs - för alla

Detta är en grundkurs där du får prova på lite olika mediala och icke mediala övningar för att förstå skillnaden. Jag lär ut på mitt eget sätt och de olika stegen bygger på varandra. Teori varvas med praktik.

3. Medial & andlig workshop 1 - om du har gått Medial workshop - grundkurs

4. Medial & andlig workshop 2 - om du har gått Medial & andlig workshop 1

5. Symbolkort - för alla - 1 plats kvar!

Symboler och symboltolkning inklusive grundläggande astrologi.

Att jobba med symbolkort är en variant av att använda tarotkort. Symbolkorten som jag använder mig av innehåller astrologiska tecken och planeter vilket ger ytterligare en fingervisning på vad kortet handlar om.

6. Nyhet! Healingkurs, andlig healing - för alla - 2 platser kvar!

7. Nyhet! Helgkurs 9-10/2 2019 - för alla

 

Om du missar ett kurstillfälle så finns det två lösningar för att ta igen kunskapen:

1. Du bokar in en privat tid med mig, två timmar kostar 600 kr utöver erlagd kursavgift.

2. Du kommer vid nästa kursomgång (termin).

 

Undrar du något eller vill du anmäla dig? Skicka ett meddelande från detta formulär!


(Lämna tom)