Vem kommer till mig?

Denna veckan har varit omtumlande på ett positivt sätt. Jag har haft både nya och återkommande klienter och jag har fått verka ut nästan hela min potential på något sätt. Jag har fått vägleda, heala, massera, leda meditationer både i grupp och enskilt och så har jag utbildat i mindfulness. Det är precis såhär jag önskar att alla mina arbetsveckor ska vara för mixen gör att det inte blir risk för att det går slentrian i det jag gör, ombyte förnöjer. Tack universum för att mina önskningar går i uppfyllelse!

Fler och fler hittar mig. Somliga tack vare rekommendation, andra via min hemsida och några via lokaltidningen som jag var med i för någon vecka sedan. Det gäller att ha distans till mig själv när någon ringer och säger att hen har blivit rekommenderad att gå till mig. Att inte drabbas av prestationsångest. Jag förstår nu ännu mer varför det är viktigt att växa långsamt i klientåtagande för jag måste hänga med i svängarna och vara avslappnad inför alla möten.

Jag lär ofta klienter att sätta skydd runt omkring sig för att inte dra på sig andra människors känslor och energier. Det kan vara väldigt påfrestande att känna in omgivningen eftersom man kan bli lurad till att må sämre än man i själva verket gör. Jag måste göra det varje dag eftersom det annars skulle vara omöjligt att jobba med det jag gör. En klienten undrade om det bara är människor med problem som kommer till mig. Svaret är nej, så är det inte. Till mig kommer klienter av många olika anledningar. Somliga känner att de har stagnerat och vill ha tips och råd hur de kommer vidare. Somliga går och funderar på olika saker som de vill ventilera och ha råd i. En del vill ha hjälp med att förändra tankar och beteenden. Några vill finna sin inre visdom och utveckla kontakten med sin guide.

Anledningarna till att människor besöker mig är många. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna till vad vi kan göra och därför är det nu extra tydligt för mig varför jag har fått och tagit på mig uppdraget att verka som medium. Som jag sa till en ny klient i veckan: min önskan är att inspirera och kanske ge några verktyg till hur du kan komma vidare. Just denna klienten hade aldrig varit hos ett medium förut och aldrig tänkt att hon skulle det heller förrän hon vid ett tillfälle mötte mig. Jag väckte hennes nyfikenhet och efter vår sittning var hon fantastiskt nöjd. Medvinden blåser på mig, jag följer med och är så tacksam!

/laxor-om-igen.jpg

19 sep 2015

Comments powered by Disqus

 

 Tryck gärna gilla om du har facebook och gillar min sida

 /jag-180514.jpg

Senaste bloggarna ser du här under

"Energirapport juli 2018" 180711

"Ett stjärnbarn från Plejaderna" 180709

 

Nyhetsbrev inför semestern 2018

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev