Berättelse från livet

Min farmor gick bort i mitten av maj 2012. De närmaste dagarna efteråt var jobbiga. Även om det som skedde var väntat, så är vetskapen att jag aldrig får möta henne igen jobbig. Men jag har ju lärt mig kommunicera med andra sidan. Många gånger har jag gett andra människor budskap ifrån anhöriga och nu fick jag äntligen användning av det för egen del.

Redan samma dag min farmor gick bort, fick jag budskap ifrån henne. Att inte sörja utan vara glad för hennes skull. Hon berättade vilken klädsel hon skulle ha på begravningen och en sång som vi skulle ha med. Ett par dagar efteråt var det dax för oss att gå till begravningsbyrån. Den dagen kände jag av hennes energier och starka vilja riktigt mycket. Hon lade sig i och såg till att vi inte kom på villospår. Mycket som skulle förmedlas till damen på begravningsbyrån var redan bestämt men när hon presenterade alternativ började vi tveka. Men farmor var där - tack och lov får jag nog säga. Hon ledde oss tillbaka.

Dagen innan begravningen fick jag till mig en mening: Det känns som en evighet sedan du gick bort. Det visade sig senare bli ledordet för det brev jag skrev till farmor och sedan läste upp på hennes begravning. Jag har valt att dela med mig av det så om du vill, klicka här: En evighet

 farmors-hjarta.jpg

Boka tid

 

Facebook

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från Hathor 211203

Budskap från Hathor 211124

Nyhetsbrev november 2021

Budskap från Sirius 211027

Budskap från Hathor 211009

Budskap från gudinnan Hathor 210924


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev