Mina tjänster

Min nyfikenhet kommer aldrig att stillas. Jag kommer aldrig att vilja sluta lära mig saker. Det du ser här, är det jag erbjuder just nu. Klicka på respektive rubrik för att läsa mer.

 

Andlig vägledning

Känner du att du har stannat i livet och inte vet hur du ska komma vidare? En andlig vägledning kan kanske hjälpa dig.

Andlig healing

Jag önskar att fler fick upp ögonen för healing, denna visa energi. Hur den verkar vet vi inte i förväg men det jag vet är att den är fantastisk. Många gånger har den hjälpt mig vidare i livet.

Athinas Blue Ray Healing

Denna kraftfulla healingmetod jobbar med chakrasystemet och att lösa upp karmiskt skräp.

Nefertiti Kosmisk Healing ®

I Nefertiti Kosmisk Healing® ligger fokus på att höja klientens vibrationer så att laddningar, präglingar, mönster och beteenden släpper.

Distanshealing

Det är fullt möjligt att ta emot healing fast vi inte träffas!

Aurateckning

Auran berättar mycket. Till exempel om hur du har det och vilka energier som jobbar med dig just nu. Jag ritar, tolkar och berättar. Du får med dig teckningen hem.

Taktil beröringsmassage

Massageformen som hjälper kroppen att känna lugn och ro.

Regndroppsmassage

Lätta strykningar kombineras med lite djupare massage. 9 olika eteriska oljor öppnar upp för kroppslig och själslig läkning.

Möt din guide eller anhörig på andra sidan

Detta sker genom att jag leder dig i en meditation. Syftet kan vara att få en tydligare kontakt med din vägledare eller för att mildra en sorg efter en anhörig.

Regression (tidigare liv)

Bär du på minnen som inte tjänar något syfte i ditt nuvarande liv? Skapar minnena jobbiga känslor? Kanske är lösningen att titta på ett tidigare liv.

  

Senast ändrad 2019-08-09