Budskap från Ashtar 220407

Vi följer er och jobbar hårt från vårt håll för att hjälpa och inspirera er på jorden. Vi kan inte göra jobbet för er, det måste ni göra själva. Vi kan bara inspirera, så frön bland er.

 

Människor i maktposition är svårast att nå för de har mest att förlora: makt, kontroll, pengar. Ofta styrs de av hjärna mer än hjärta och de styr även dem som kommer under i hierarkin.

 

Därför är det viktigt kära ljusarbetare att du håller fokus på vad du önskar att mänskligheten ska ledas till. Hur du önskar att världen ska se ut. Om ditt svar är fredlig och kärleksfull så är det där du startar inom dig.

Allt börjar inom dig och din energi kan spridas som ringar på vattnet och sedan lyftas uppåt liksom tidvattnet stiger.

 

Sänd kärlek till världen och be för att alla kan ta emot, speciellt de som styr för det är i slutändan de som har det sista ordet. Det är deras väg som ni är beroende av. Se hur den kärleksfulla energin sprids så att den till slut blir omöjlig att stå emot och framför allt: tro att det är möjligt.

 

Detta är vägen för att nå högre dimensioner för alla. Så att ni ska slippa pendla mellan tunga energier och lätta energier. Detta är vägen för att nå harmoni och välstånd.

 

Allt börjar i ditt hjärta.

 

Tack för arbetet vi gör tillsammans.

 

Ashtar & Den Galaktiska Federationen

7 Apr 2022


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)