Budskap från Mika på Sirius

Genom Camilla Nilsson 211025. Du kan lyssna på budskapet med reflektioner på youtube genom att klicka här.

 

Låt mig hjälpa dig att se ditt ljus. Ditt ljus och din kraft, höja dig i frekvens. Du har varit i de lägsta av de låga frekvenser. Det är inte lätt att hämta sig tillbaka från dessa nivåer. Det kan kännas som att ha varit på ett riktigt djupt vatten.

 

Djupt där nere är det mörkt men du bara vet var ytan finns så instinktivt söker du dig uppåt genom mörkret. Och det kan kännas som om du inte kommer någonstans alls. Som om varje simtag är förgäves. Men ta tillbaka din kraft och vet att du tar dig uppåt sakta men säkert oavsett din känsla.

 

I det tillståndet, handlar det om att komma till den mindre mörka delen på detta djupa hav att börja skönja ljuset. Ljuset som tar sig igenom. Och när du ser ljuset så bara vet du att det är dit du ska och din kraft ökar. Kraften, bekräftelsen på att du är i rätt riktning. Så ta dig uppåt till ytan så att du får huvudet ovanför vattenytan så att du kan andas. Känn livet, låt dig flyta. Låt dig återhämta dig från detta trauma som du nyss upplevt. Låt dig återhämta dig och andas.

 

De djupaste djupen påminner dig om Atlantis. Den känsla av kraftlöshet som infann sig när Atlantis gick under. Hjälplöshet att inte kunna göra någonting. Att du redan hade gjort så mycket som inte räckte till. Men i dig, i den tiden fanns ändå en kraft. En kraft som sa dig att aldrig ge upp, att aldrig förlora hoppet. Så i samma ögonblick bestämde du dig för att inte låta Atlantis fall vara slutet på de goda tiderna. Djupt inne inom dig, visste du möjligheten som finns att återskapa en civilisation med högre medvetande. Och kanske har du varit med på jorden sedan dess. Kämpandes i somliga liv för att väcka människorna.

 

Som ljusarbetare tjänar du ljuset och mänskligheten. Som ljusarbetare tjänar du ljuset genom att sprida din kunskap. Genom att hjälpa människor att höja sig från sitt mörker för att se ljuset. För det är först när du ser ljuset som förändringar kan ske. Det är först när du ser ljuset som hoppet tar över fullt ut.

 

Det är därför som det är så svårt för dig, kära barn på jorden, när du blir neddragen i de låga frekvenserna som du sedan länge är färdig med, att du faller tillbaka in i känslan av mörker. Men vet att du genom ditt medvetande kan förändra detta tillstånd ganska snabbt. Att du kan se ljuset ganska snabbt när du väl har identifierat vad som hände.

 

Din kropp har tagit styrk. Din kropp har slitits av denna upplevelse så därför kan det ibland krävas tid för att åter komma i synk med din höga vibration. Att komma i synk för att du ska fortsätta din vandring. Ditt spridande av ljuset. Det är en process, kom ihåg det. Och kom ihåg att du aldrig kan förlora det du har förvärvat. Din energivibration, ditt ljus och din kraft finns där alltid för dig. Jag är här för dig och för att påminna dig om vem du i själva verket är.

 

Med kärlek och omtanke, Mika

27 Oct 2021


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)