Budskap från Hathor 211203

Genom Camilla Nilsson, 24 november 2021. Jag läser budskapet och pratar om det på youtube. Klicka här så kommer du till den.

 

Det är ett stort energiskifte som pågår på jorden. De ljusarbetare som tidigare har jobbat med energier och energihöjningar kommer att känna det ännu mer. Också speciellt de ljusarbetare som uttryckligen har sagt att de vill utvecklas. Detta skifte sker på många olika plan samtidigt. Det som är mest påtagligt för somliga är att man förlorar greppet till livet. Som om tiden rinner mellan fingrarna och dagen slutar med en känsla av att inte ha fått saker gjorda så som man förväntade sig.

 

Mitt råd är att inte hänga kvar vid denna känsla av förlust utan att se att allt är väl. Allt är precis som det ska i denna tid. En del av denna känsla kommer ifrån allt du släpper taget om som du inte längre ska bära. I denna upplevelsen kan man också känna att den fysiska kroppen ändras. Som om den knådas likt en degklump som ska ändra form. Det är fysiska justeringar som görs för att den ska kunna ta emot de nya, högre energierna som den ska härbärgera framöver. Om inte kroppen ändras, kommer den att brista. Processerna kommer att vara som mest kännbara fram tills i början av 2022 men du kan ta dig igenom snabbare om du låter det som ska ske ske. Om du inte kämpar emot.

 

Du som upplever detta, har också bett om detta. Du kan ångra dig, ingen tvingar dig att genomgå förändringsprocessen, men om du säger att du inte vill så var helt säker på att du menar det i ditt hjärta. Vill du tacka nej till din utveckling? Det du kan göra, är att tacka nej till detta just nu. Du kan skjuta upp det till senare. Du får säga att du vill vara ifred ett tag. Du får ta en paus. Bär då med dig informationen om att en ny, kraftfull energivåg kommer återigen att rulla in över jorden i slutet av juli 2022 och kommer att vara verksam tills i slutet av september. Du kan välja att hoppa på den vågen istället eller så väljer du att vara i den pågående energivågen fram tills i januari, ta en paus och sedan gå på den nya när den kommer i slutet av juli som jag nyss berättade.

 

Du som väljer att fortsätta nu, kan uppleva en allt större separation mellan den yttre och den inre världen. Kanske kan du känna att du passar in här på jorden mindre, kanske kan du känna att du verkligen inte stöttar den nedgradering som pågår på jorden nu. Vet att den ökade känslan också kommer som en hjälp för att stoppa den nämnda nedgraderingen av medvetande som pågår på många håll på er jord. För att du ska stå starkare i din sanning. Din sanning blir ännu tydligare.

 

Innan jag avslutar, påminner jag dig om att du har din fria vilja men jag påminner dig samtidigt kärleksfullt om din själs kontrakt, det du är här för att utföra. Lyssna inåt, känn in. Vad säger din själ, vad säger ditt hjärta?

 

Jag hejar på dig och jag älskar dig så.

Hathor.

3 Dec 2021


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)