Nyhetsbrev mars 2022

Hej!
Jag hoppas att du har det bra och får tillfälle att njuta av solen som i alla fall har varit väldigt aktiv i Malmö den senaste veckan.

Erbjudande

Igår (torsdag 10/3) hade jag uppstart av årets mediala kurs vilket var väldigt roligt, det kommer att bli en härlig tid tillsammans, hela nio gånger kvar. Dock är det så att det blev två sena avhopp vilket innebär att det finns två platser lediga. Istället för att de står tomma så erbjuder jag dem till någon som vill komma med till ett rabatterat pris, 5900 kr istället för 6900. Då får du en egen lektion med mig för att ta igen den du missade.

Läs mer om kursen på min hemsida och skriv till mig om en plats är din, https://www.camillasänglarum.se/medial-kurs

Föreläsning

Onsdagen den 16/3 håller jag en föreläsning, "Egot och själen" samt meditation på Livsfilosofiskt forum i Malmö.

Tiden är kl 19-21. Ingen föranmälan, 200 kr betalas på plats.
Livsfilosofiskt forum finns på Lorensborgsgatan 5 i Malmö.

Den här texten beskriver föreläsningen:

Det är ingen slump att vi är här just nu. En själ och ett ego som bildar ett team för samarbete där en fysisk kropp är verktyget. Vi alla har fått vår plats för att vi alla har ett syfte med att vi är här.

Alla spelar en roll på den teaterscen som livet är. Somliga spelar huvudroller där man syns mer. Andra är statister, mindre synliga men ack så viktiga.

Denna kväll kommer jag att dela med mig av min syn på livsuppgiften, egots roll i vårt liv och om att lyssna på det högre jaget och själens visdomar. Kan man veta hur långt man har kommit i sin själsliga utveckling?

Efter pausen blir det en vägledd meditation för att möta ditt högre jag och de gåvor hade med dig när du kom in i detta livet. Kanske finns det något som du har glömt på vägen?

Tidigare liv meditation i grupp

Tisdagen den 29/3 håller jag en tidigare liv meditation hos mig med intentionen att du som deltagare ska få uppleva ett tidigare liv som kan hjälpa dig att förstå något med dig själv i detta livet, kanske en relation eller få en nyckel som kan hjälpa dig att lösa upp något som håller dig tillbaka.

Läs mer på min hemsida och följ länken till min bokningssida därifrån https://www.camillasänglarum.se/meditation-tidigare-liv
I skrivande stund finns det tre platser kvar.

Kanske kommer du och jag att ses vid något av dessa tillfällen?

Jag önskar dig en fortsatt fin månad.
Kram Camilla

11 Mar 2022


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)