Budskap från Hathor 211124

Min kära vän, min kära ljusarbetare.

Jag talar till dig för att påminna dig om att jag är här för dig,

Ni är många som jobbar med mänskligheten i detta nu. Stora flottor har tagits hit från olika platser för att hjälpa stötta och för att hjälpa jordens ljus. Jordens ljus som består av dig kära ljusarbetare så att du kan fortsätta att stråla. För att ge dig kraft i din existens. Så att du kan fortsätta att fokusera på det som är viktigt. Viktigt på riktigt.

 

Många människor vet inte vart de ska ta vägen, vet inte vem de kan lita på. Vem säger sanningen? Inget enkelt svar på den frågan. Sanningen min kära kommer från ditt inre. Sanningen min kära kommer som tecken, som ett inre vetande, som en känsla. Sanningen kommer från hjärtat, ej från huvudet. För att nå de djupaste djupen av sanningen så behöver du gå in i ditt hjärta. Stanna upp, bara var, känn in och se om du är kvar på den livsväg som är den rätta för dig eller om något har fått dig att irra vilse som i den snåriga skogen.

 

När du är inne bland träden utan stig att följa så är risken stor att du förlorar kontakten med din inre navigator. Så stilla dig min vän, stilla dig där du är och se vilka förändringar som du kanske behöver vidta. Dessa förändringar för att du ska må bra och leva. Leva i kärlek och frid. Lägg din energi på det som gynnar dig. Lägg energi på att tala från hjärtat, tala hjärtats språk. Lägg energi där energin ska läggas.

 

Du är som den stolta soldat som placeras ut bland massorna. Den stolta ljusbringande soldat som står stadigt när förvirringen är stor. Som en soldat står du med trygghet och stabilitet. Attraherar de du kan hjälpa. De som ska lyssna på dig. Och du behöver egentligen inte säga så mycket. Det räcker att du är. Så stå stadigt du kära ljussoldat. Stå stadigt.

 

Låt tid och rum upplösas så har du lättare att stå i din tryggaste trygghet av varande. Låt tid och rum upplösas för att snabba på utvecklingen på jorden eller snarare de steg tillbaka som nu tas.

Låt tid och rum upplösas så blir inte konsekvenserna lika stora, det som ni människor kommer att bära med er framåt.

 

Föreställ dig att alla på jorden hamnar i en tidlös tornado. Låt denna tornado svepa, rensa, mildra, ja helt enkelt hjälpa människorna ur den rådande förvirringen. Jag ser gärna att du kliver in i din tornado som ett skydd men också som en tillgång, en kraft. Så låt din tornado expandera ut i ett område där flera människor kan komma med och du ber för deras högsta bästa i denna process för att det som ska ske kommer att ske. För att människor ska vakna upp ur sin smärtsamma sömn. Den sömn som också har en tidsillusion. Den tid som inte går att mäta i en linjär rörelse komprimeras ihop och tappar därmed sin kraft.

 

Det är nu ack så viktigt att vi alla, du med mig, vågar kliva in i tidens illusion. Vågar tro att tiden är en subjektiv upplevelse och när du vågar tro att tiden är så, behöver du inte göra så mycket för att övertyga andra. Föreställ dig en smärtsam tid, låt oss säga ett år tillbaka, och föreställ dig detta år som 12 lodräta linjer på en vågrät linje. Så ta nu dina händer på var var sin sida om de lodräta linjerna och föreställ dig att du knuffar ihop dem till en så att känslan av ett år istället blir en månad. En månad av tuffa känslor och insikter men som släpper taget ack så mycket lättare än om det hade varit ett utdraget lidande. Vet att du kan använda denna teknik på vad du vill, när du vill. För att tjäna dig själv eller för att tjäna någon annan. Men vet att när du gör det för att tjäna någon annan måste du be om tillåtelse från dennes guider ty du kan inte manipulera med någons energi om så inte är menat.

 

Kom ihåg att jag hejar på dig. Många som mig finns på jorden i denna tid för att hjälpa och stötta. Känn hjälpen och ta emot hjälpen.

 

Med kärlek och omtanke Hathor.

24 Nov 2021


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)