Alla borde meditera

För en del år sedan fick jag för mig att jag skulle börja meditera och köpte därför en skiva med vägledd meditation. Jag mediterade liggande och hur jag än bar mig åt, lyckades jag aldrig hålla mig vaken genom hela. Inte ens att ligga på spikmattan hjälpte. Så en dag för 2,5 år sedan mötte jag Cia som höll i en meditationsgrupp som jag fick plats i. Att meditera i grupp är otroligt kraftfullt eftersom man då är flera stycken som bygger upp energierna i rummet. Det var starten på något helt nytt. Vilken värld som öppnades för mig, helt fantastiskt. Tack vare meditationerna har jag fått så många kloka ord på min väg, så mycket hjälp i allt som varit jobbigt. Och tack vare Cia, fick jag hjälp in i den andliga världen. Det andliga som jag alltid hade varit intresserad av.

I tisdags började jag i en ny meditationsgrupp och det kändes efter första gången att den passar mig hur bra som helst. Nya gruppledare och nya deltagare förutom Lena som jag mediterat med sedan starten. När jag fick ett erbjudande om plats i gruppen, blev jag glad eftersom  jag förutom att ha bra ledare, även har förmånen att få fortsätta träffa Lena.

När jag kom till meditationen i tisdags, kände jag mig lite trött och låg som jag gjort på sistone. Flytten och allt nytt har nästan tagit knäcken på mig och jag har haft det så bekymmersamt att komma tillbaka till glädje och inspiration. Min kropp har liksom gått in i ett "nu är jag utbränd igen"-tillstånd. Men vet ni vad, det känns nästan som ett mirakel. Vi hade två meditationer där vi fick samtala med våra inre vägvisare, guider och jag önskar att jag kunde dela med mig av den upplevelsen på riktigt. Min guide förklarade en del saker för mig och jag fick verkligen energi och inspiration. Dagarna sedan dess har varit fyllda med bra saker och jag har känt mig piggare än på länge.

När jag får iordningställt mitt riktiga arbetsrum ska jag definitivt försöka få ihop en meditationsgrupp som jag själv kan leda.

Nu ska jag hålla helg. Goda vänner kommer på middag imorgon men förutom det ska jag försöka att ta det lugnt. Nästa vecka har jag mycket som ska göras. I och för sig bara roliga saker men det krävs energi för att klara av dem på ett bra sätt.

Sänder många kramar ut i universum så det är bara att ta för dig om du vill ha en. KRAM!

21 Sep 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)