Alternativt hälsoval eller inte?

Det kom en intervjuförfrågan för ett tag sedan där personen skrev såhär

... jag läser etnologi vid Uppsala universitet. Jag undrar om jag kan få en 30 min intervju med dig om ditt arbete inom botning/healing. Materialet är inget som kommer publiceras utan det ska användas för gruppdiskussion kring den alternativa medicinens växande roll vid sidan av den institutionaliserade skolmedicinen.

Jag ställer ytterst sällan upp på något men det här är ett ämne jag brinner för så han var hos mig igår. Ojojoj vad jag gick igång. Stackars människa kan jag känna nu efteråt. Jag bär på så mycket åsikter i det här ämnet så jag var helt matt på mig själv igår kväll.

Jag anser att vi delvis är fråntagna vår fria vilja till att bestämma över våra liv. Lagar och bestämmelser som säger vad som är rätt och fel. Vad som är normalt och onormalt. Hokus pokus och allt det där. Enligt min erfarenhet behövs både det alternativa hälsovalet tillsammans med sjukvården. Jag har faktiskt hjälpt till med saker som sjukvården inte har klarat av. Jag kan lugna en del stressad kroppar. Jag kan för somliga skapa klarhet i en förvirrad och trött hjärna. Jag kan i somliga fall förklara människors beteende och hjälpa relationer att läka. Och allt genom att bara vara jag och använda mig av energier och frekvenser.

Jag säger samtidigt att jag inte med 100% säkerhet kan garantera att allt positivt som hänt efter att någon har varit hos mig inte hade hänt ändå. Men när människor kommer regelbundet för sitt välmående eller när de kommer tillbaka efter något eller flera år, när de inte kan lösa sitt problem själva, då vet jag att jag gör skillnad. Det gör att jag vet att jag behövs ❤️

/forsta-manniskor.jpg

8 Jan 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)