Astrologistudier

Så länge jag kan minnas, har jag läst horoskop och trott att det ligger något i ämnet astrologi. Dock har jag aldrig blivit övertygad eftersom jag sällan har kunnat säga att något har stämt. Jag har varit intresserad men aldrig fascinerad. Så i början av 2013 var jag ute på nätet och tittade runt lite och "råkade" då komma till Soltemplets hemsida. Där stod det att Dr Wasam skulle hålla kurs i astrologi. Det lät intressant men jag bestämde mig för att även om det lät intressant så kan jag inte hålla på med för många saker. Nej, det var bara en fix idé som skulle släppas. Så efter några veckor fick jag höra talas om kursen igen och denna gången kunde jag inte hålla nyfikenheten tillbaka. Jag var bara tvungen att gå.

Jag blev som uppslukad och indragen i denna värld. Så otroligt intressant att se hur allting hänger ihop. Det är ingen slump att vi är dem vi är. Följden av detta har nu blivit att jag har börjat läsa ämnet från grunden med en privatlärare som jag känner sedan tidigare. Vi har hållt på i 1 ½ månad och jag känner redan att jag kan tala lite astrologi. Att jag börjar kunna se hur saker hänger ihop. Jag har lärt mig mer än jag trodde att jag skulle faktiskt. Det är en massa fakta som hänger ihop och som ska kopplas samman till en komplex massa och jag är ganska övertygad om att jag kommer att fortsätta, att få ihop det till något som jag kan ha användning för i mitt arbete. Kanske är det rent ut av så att jag så småningom kommer att kunna ställa horoskop på beställning.

Jag känner att min själ jublar och sällan har jag känt ett sådant intensivt intresse för något. Jag måste verkligen styra upp, strukturera, mig och mitt liv för annars hade jag fastnat helt i dessa studier. Acceptera att allt har sin tid. Men känslan är härlig, vetskapen att jag bara är i början på min nya väg!

10 maj 2013

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev