Athinas Blue Ray Healing

Jag har varit på kurs och lärt mig en ny healingmetod: Athinas blue ray healing. Om jag ska titta logiskt på det hela så behövde jag inte gå någon healingkurs för jag är en kraftfull healer redan och min healing jobbar redan på många olika plan. Jag hoppade på denna för jag lockades av plejadenergierna, Plejaderna är ett av mina starkast stjärnursprung. Gudinnan Athena har en del i detta och henne kanaliserade jag två för några år sedan, för ungefär två veckor sedan dök hon upp igen och jag förstod inte varför. Nu förstår jag.

Healingmetoden är kanaliserad av Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt, du har kanske sett henne i tidningen Nära eller Tara. Hon är inte bara medium utan astrolog, föreläsare om bland annat attraktionslagen, hon har skrivit många böcker. Jag har följt Helena på facebook några år och jag har träffat henne några gånger tidigare och jag tycker om henne. Hon har jobbat med metoden i ett par år och sett hur kraftfull den är. Vi är de första som hon lärde den vidare till så nu är vi nio stycken i Sverige som kan den.

Helena-Magdalena inledde första kursdagen med att välkomna oss. "Ni har blivit kallade till att vara med här. Det är ingen slump att det är just ni som är här". Det var så vackert, jag blev alldeles tagen. Under dagen blev vi aktiverade för att jobba med de blå strålarna. När Helena satte igång den första deltagaren, var det som en energivåg strömmade genom rummet. Det var det kraftfullaste jag har varit med om i hela mitt liv när det gäller att känna energier.

Natten mellan de båda kursdagarna, vaknade jag av en tydlig röst i mitt huvud: "There are seven beams. The beam of... " och så fick jag namnen på de sju strålarna. Konstigt tänkte jag för Helena-Magdalena kallar ju det rays. Och konstigt att jag fick det på engelska men jag vet, jag ska inte undra så mycket. Förklaringen för beam kom. 

Jag delade med mig av det jag hade fått veta under natten och Helena tog med glädje emot informationen. Hon förstod och berättade att några av de sju strålarnas energi kommer när vi lär oss en annan metod som är kopplad till den här. Så la hon till "Jag sa ju att du är ett skickligt medium". 

Samma dag som vi på kursen fick lära oss att använda infinity- eller onändlighetssymbolen så dök minnet från när jag tatuerade in den upp på facebook. Den tatueringen kom från ingenstans. Jag skulle aldrig tatuera mig. Och nu har jag tre. Förutom symbolen för Plejaderna, har jag även livets blomma och vet du vad? Även den fick vi lära oss att använda oss i healingen. Det är det som kallas synkronicitet...

Nu återstår för mig att skriva ihop en beskrivning av Athinean Blue Ray healing så att den når ut och kan bokas. Om du har läst hela vägen hit så kan jag berätta att denna metod riktar in sig på att jobba med chakrasystemet och att släppa gammal karma. Saker som du är färdig med, gamla tankar och beteenden. Att rensa upp i systemet och bli fri. Självklart fungerar det som vanligt genom att man släpper lite i taget men istället för som i andlig healing bara låter det som ska ske ske så har vi ett specifikt syfte med denna metoden. Jag fick behandligen igår och jag känner mig positivt annorlunda idag.

Det är fantastiskt när pusselbitar läggs på plats. Jag är tacksam, tack!

/everything-happens-for-a-reason.jpg

3 Jun 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)