Athinas blue ray activation

Jag låter mig ledas på min väg framåt. Jag låter mina guider inspirera mig till att göra nya saker. Det är otroligt spännande att ta ett steg i taget, när pusselbitar läggs ihop och jag ser hur bilden växer fram. Jag fick en ny pusselbit när jag lärde mig Athinas blue ray activation. En pusselbit som får bilden att växa, bilden som bland annat visar vad min uppgift är som medium. Den stärker mig och gör att min väg framåt blir ännu tydligare. 

Inte visste jag att det skulle bli så här när jag för många år blev vän med Helena-Magdalena Ivekrans Nätt på facebook. Jag har absolut ingen aning om hur jag hittade henne men jag kan anta att mitt intresse för henne då, liksom nu, berodde på att hon inte bara är medium utan även astrolog (och en massa annat). Det jag ofta har reflekterat över genom åren är Helenas ödmjuka framtoning och det var det som gjorde att jag började prata med henne efter en föreläsning som jag var med på för drygt ett år sedan, 2019.

En kort tid senare, dök det upp ett event på facebook. En healingmetod där man skulle få lära sig att heala med energin från Plejaderna. Ja, ja, ja, det ska jag!!! Jag har en stark koppling till Plejaderna. Min själ har mycket med sig därifrån, det har jag upplevt. Jag lärde mig Athinas blue ray healing och den är så fin och gör skillnad. Jag känner verkligen att mycket har hänt i mig det senaste året och jag tror att denna healingen har hjälpt mig att släppa en del av mitt bagage. Jag känner mig lättare och friare på många olika sätt.

Jag visste redan då att det fanns en fortsättning på denna metod. En fortsättning som innebär att man hjälper kroppen att väcka de tio vilande DNA-strängarna till liv. De DNA strängar som kallas för skräp DNA. I själva verket representerar strängarna vårt flerdimensionella medvetande. När vi väcker dessa till liv, öppnar vi upp för nya delar av oss att verka för oss. Så i Athinas blue ray activation, öppnas man upp och får uppeva den högsta källan genom en meditation samtidigt som healern jobbar med Plejadenergierna för att aktivera DNA strängarna i vila. Varje DNA sträng fyller en funktion och genom att de väcks till liv, väcks vi till liv i våra liv. De vi i själva verket är, storheten i oss.

Jag gick fortsättningsutbildningen i mars 2020 och min känsla efteråt är wow. Nu förstår jag varför jag har fått så mycket undervisning av min guide Ra från Arcturus när det gäller energier, vibrationer och medvetandehöjnng. Ra har gett mig en fantstiskt fin grund att stå på. Han har fått mig och inse att mitt arbete som medium till stor del handlar om att höja människors medvetande och energivibration. Jag har pratat om vägen från 3D till 5D, jag har lett många meditationer för att höja energier, jag har kanaliserat en egen healingmetod för att höja energierna och nu har jag fått Athinas blue ray activation där min klient får ytterligare en medveten upplevelse för sin utveckling. Det är så häftigt.

Om du tycker att detta låter intressant så klicka på respektive namn så kommer du till min hemsida där du kan läsa vad jag har skrivit om Athinas blue ray activation och Athinas blue ray healing.

16 Apr 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)