Att få ett varsel

Mitt stora intresse är också mitt jordsliga arbete. Det är fantastiskt roligt och utvecklande att få träffa olika människor och hjälpa till att visa vägen. Ofta när andevärlden ska förklara saker, görs det i symbolform eller i form av liknelser. Igår fick jag en liknelse som svar på en fråga och den ska jag dela med mig av för jag känner att flera kan av glädje av den.

En klient berättade att hon får varsel om saker och att det inte alltid är positiva saker. Hon tyckte att det var lite jobbigt och frågade mig varför det var så. Förklaringen jag fick var följande:

Om du ska hoppa ut från ett flygplan så tar du först på dig en fallskärm. Du gör det för att lindra fallet. För att du ska landa lite mjukare.

När du får en förnimmelse av att något jobbigt ska hända så kan du jämföra det med att du sätter på dig västen med fallskärmen. När sedan det du fått varsel om sker så blir fallet lite mjukare. Du har blivit förberedd.

Så frågade klienten hur man vet att det man förnimmer kommer att hända. Svaret är:

Det vet man oftast inte förrän efteråt. Det kan vara väldigt svårt att skilja mellan verklighet och fantasi. Vad jag framkallar själv på grund av rädslor, dåliga erfarenheter eller något annat. Därför ska du se på varslet, fråga inåt om du ska agera eller om du helt enkelt ska lägga det åt sidan, "på hyllan". Det sistnämnda innebär att du släpper det ifrån din medvetenhet, så att du inte oroar dig i onödan.

Är du med på resonemanget? Jag hoppas att jag har lyckats återberätta det så att du förstår och kan använda dig av det. Härom veckan fick jag se att min sambo fick parkeringsböter. Det gick blixtsnabbt. Jag visste inte vad jag skulle göra för att förhindra det, jag såg inga detaljer, så jag släppte det direkt. Så en kväll kom han hem med den gula lilla lappen, åh det visste jag ju...

 /01c381891a129934ca02440121832aead639ae33c2.jpg

27 Oct 2017


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)