Att göra det omöjliga möjligt

Jag har en klient som är gravt hörselskadad och hon har varit hos mig några gånger på olika behandlingar. Första gången vi träffades var jag lite osäker på hur jag skulle kommunicera med henne eftersom jag saknar denna erfarenhet. Jag visste inte heller hur hon skulle kommunicera med mig. Det visade sig gå hur bra som helst. Hon är fenomenal på att läsa på läpparna och hon kan prata så något teckenspråk behövs inte. Jag är oerhört fascinerad över att hon kan forma och uttala orden trots att hon inte kan höra.

En dag hade hon skickat ett mail där hon undade om hon kunde boka tid för en enskild meditation. Min hjärna sattes genast igång. Hur skulle det gå till? För att se de inre bilderna måste man ju ha ögonen stängda och hur ska jag kunna instruera när hon inte kan höra mig? Jag satte mig och började skriva svaret till henne men mitt i en mening hörde jag min guide säga att jag skulle tänka om. Det var inte alls omöjligt. Han visade mig hur det skulle gå till och därför ändrade jag svaret till henne mitt i en mening, vi skulle experimentera.

För en tid sedan var hon hos mig och det gick super bra. Jag är så oändligt glad över att min guide gick in och styrde upp det hela så att klienten nu har fått besöka sitt inre rum, möta sin guide och få känna vad guiden har för energi att hjälpa henne med. Det är fantastiskt att ha fått vara med om att göra det jag trodde var omöjligt möjligt!

Anm. Klienten har gett sitt medgivande till att jag berättar för dig

/forsta-manniskor.jpg

31 jul 2016

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus 191105

Kanaliserat budskap från Jesus 191104

En magisk helgkurs i Ronneby 191024

Att programmera om tankarna 191002

Jakten på lycka 190926

 

Nyhetsbrev november 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev