Att ha en sorg

I höstens arbete med mig själv har jag fått veta att jag bär på en sorg. Denna sitter och hindrar mycket glädje från att komma fram. Jag har haft svårt att förstå vad det skulle vara för sorg för jag känner mig bättre till mods och bättre till freds med mig själv än jag tror att jag någonsin gjort förut.

Somliga av texterna jag skriver här får jag inspiration till från universum. Det bara flyter på och känns enkelt. Så var det när jag i förra veckan skrev om mobbingen jag har varit utsatt för. När jag började, hade jag ingen aning om att det skulle komma med på det sättet och jag hade framför allt ingen aning om att jag skulle reagera på det känslomässigt. Redan när jag satt och skrev, kände jag att jag ville gråta över detta minne och den stackars lilla människa som tvingades att lämna kroppen för det gjorde för ont att stanna. Efter drygt 25 år har nu mina föräldrar fått veta vad som hände den där kvällen. Min mamma har berättat hur de försökta skaka mig tillbaka, liksom få liv i mig, och att det tog tid. Nu vet hon varför. Nu har jag gråtit ut denna incident men jag vet inte hur mycket jag har kvar. Just nu vet jag inte hur många fler händelser jag kommer att bli påmind om och hur mycket mer sorg jag har att släppa ut och tur är väl det. Universum och mina guider hjälper mig på vägen det vet jag.

Idag har jag varit med om något roligt i samband med en vägledning, årets sista. Jag fick till mig en liknelse för att klienten skulle förstå hur livet kan vara. Denna liknelse har jag aldrig hört förut, den är helt ny för mig vilket gör det extra häftigt. Jag ska dela med mig av den eftersom jag tror att det är många fler än den utvalda klienten som kan ha glädje av den.

Livet är ibland som att klättra upp på ett berg. Det går långsamt uppåt och det är svårt att titta ner och se det man tagit sig förbi. Men när man väl har nått toppen och man står högt där uppe, så ser man allt nedanför. Då har man bytt perspektiv och allt man gått igenom klarnar.

Jag har nu jobbat min sista dag detta år och det är skönt att få känna hur det är att få semester, det är två år sedan sist eftersom jag har varit sjuk. Att ha fått räkna ner till en välbehövlig ledighet och få känna längtan. Jag har varit med om en omtumlande medial utveckling i höst och det måste få lägga sig nu ett tag. Nu ska jag bara vara jag och vara ledig.

GOD JUL!

19 dec 2012

Boka tid

 

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från gudinnan Hathor 210924

Nyhetsbrev september 2021

Budskap från gudinnan Hathor 210908

Kanaliserat budskap från Plejaderna 210827

Kanaliserat budskap från Ashtar Command 210610

Kanaliserat budskap från Gudinnan Hathor 210514


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev