Att känna sig som fågel Fenix

För några veckor sedan berättade jag i bloggen att min guide hade sagt åt mig att jag hade för mycket runt omkring mig, att jag skulle dra ner på tempot och få lite ordning och balans, sortera och välja. Jag tog till mig rådet och gjorde så gott jag kunde, dock kände jag att jag inte riktigt nådde dit jag behövde. Jag lovade mig själv att jag skulle bättra mig efter mässan som var i söndags. Därför hade jag gett mig själv ledigt i måndags. Helt slut var jag då, sov och gjorde inte så mycket mer än att förbereda kursen jag skulle hålla på kvällen. I tisdags jobbade jag med nöd och näppe och när jag vaknade i onsdags, kände jag att allt inte stod rätt till. Jag hade blivit förkyld och hade ett tryck över stämbanden.

För en gångs skull, var jag realistisk och avbokade alla klienter resten av veckan. Jag känner mig stolt över mig själv som vågade vara så ärlig mot mig själv och inte göra som alltid förr och tro på att ett mirakel skulle inträffa. Både i onsdags och igår lät jag både bli att tänka och att prata för att spara mina stämband. Det fick råda tystnad i mitt inre, en riktigt skön känsla. Jag tillät mig att sova när jag var trött och disponera dagarna utan krav och måsten. Kanske har du hört talas om solstormen som orsakat inställda flyg i veckan, denna har också påverkat oss som är känsliga. Vi har känt av att energi har tagits ifrån oss.

En del har handlat om efterdyningarna efter mässan i söndags. Wow, vilken upplevelse. Jag hade ingen aning om att så många som hade sett mig på nätet var nyfikna på mig. Jag hade ingen aning om att min hemsida och facebooksida har fått sådan spridning. Flera kom för att prata om min mediala kurs och andra kom för att prata om saker jag gör. Några sa att de kommit till mässan för att träffa mig för första gången och några kom för att träffa mig igen. Jag är lyckligt överväldigad. Stort TACK till alla er som kom fram och pratade med mig, det betyder mer än ni kan ana. Jag känner mer än någonsin att jag har något att tillföra och att jag har hamnat på rätt plats i livet.

Resultatet blev att jag idag känner mig som en ny människa. Min hjärna är glad som har fått vila och jag känner mig lugnare och mer nöjd än på länge. Jag känner mig som fågel Fenix som brann upp och kom tillbaka, starkare än någonsin.

/fran-massan-151101.jpg

6 Nov 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)