Att få vägledning

Jag var hos en av mina andliga lärare i fredags. När jag kom till henne, hade jag ingen egentlig plan om vad jag ville tala om. Jag ville nog bara ha en bekräftelse på att allt är som det ska vara. Nog för att jag tänker en del nu när vi blivit fem i familjen. Jag tänker och studerar mig själv. Jag har haft bra resonemang med mig själv om olika saker, kommit till vissa insikter. När jag kom till Violeta började hon prata om allt detta. Förklara en del om hur jag fungerar som människa med den sjlälen som jag har fått (fast egentligen är det ju själen som fått min kropp, men strunta i det nu).

Hon lyfte upp ett par olika saker och det var lite befriande att få berättat för mig det hon berättade. Jag pratade om denna sidan som jag har försökt hålla vid liv i sommar trots att jag inte har haft någon andlig inspiration. Det enda ni har fått läsa om är min flytt, denna eviga flytt. Men Violeta sa att allt var i sin ordning. Hon hade också blivit avstängd från sitt arbete som medium. Hon hade försökt skriva på inspiration men det blev tvärstopp efter ett halvt blad med förklaringen att hon hade semester. Så har det varit för mig med. Skönt och höra att min inspiration inte är borta för alltid.

Idag ska jag prova på en ny behandlingstyp som jag egentligen inte vet vad det är för jag bokade en tid innan sommaren när jag följde min intuition. Ja, inte så att jag inte vet något, men jag vet egentligen inte vad som kommer att hända med mig. Kvinnan är massör men jobbar även med själen. Hon kan lösa både kroppsliga och själsliga blockeringar. Jag har ju kämpat i många år med min whiplashskada. En skada jag fick vid en arbetsplatsolycka när jag var ungefär 20 år men som inte gav sig till känna genom att göra ont förrän ungefär 15 år senare. Jag vägrar och tro att det enbart har med den fysiska skadan att göra. Det finns något annat som ligger djupare och som skapar mer blockering än nödvändigt.

Jag hittade den här kvinnan när jag egentligen satt på internet och letade efter något annat. Helt plötsligt hade hennes sida kommit upp och något sade mig att jag skulle stanna kvar och boka en tid. Sagt och gjort, nu är jag på väg!

28 Aug 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)