Att lägga en idé på hyllan

Ibland kan man få en idé som man inte direkt vet vad man ska göra med. Inspiration som man inte vet hur man ska ta vidare. Mitt råd brukar vara att föreställa sig att man lägger idén på hyllan och låter den ligga där tills det kommer mer information. Så har jag gjort många gånger. Till exempel när jag blev förberedd på att jag skulle hålla medial kurs. Wow, det var lite läskigt. Ska jag utbilda? Kan jag det? Hur ska det gå till? Jag tog emot idén och la den på hyllan för jag visste inte hur kursen skulle se ut. Så en dag bara trillade all information ner i mig. Antalet gånger, tema för varje gång och tidsåtgången.

När första kursgruppen var uppstartad, bad jag om hjälp för att skapa en fortsättningskurs. Den kom efter ett tag. Så har det fortsatt. Senaste kursen jag fick upplägget till är healingkursen som ännu inte är presenterad. Idén fick jag för över ett år sedan och en vacker dag, när det var dags, liksom bara föll kursupplägget över mig. För det är precis så det känns. Som om informationen bara strömmar över mig.

Istället för att lägga tid och energi på att låta hjärnan lösa vissa saker så lutar jag mig tillbaka och pysslar med något annat istället. Jag har full tillit till att jag får resten berättat för mig när jag är mogen.

Så har det hänt igen. I tisdags satt jag och pysslade lite. Då dök idén upp: Jag ska ha en gruppmeditation där man ska få möta en anhörig på andra sidan. Jag tog fram kalendern, skapade evenemanget på facebook och resten skötte sig självt. Åtta timmar senare var det fullbokat och jag har en reservlista.

Igår kom nästa idé: "Jag ska ha en meditation för stjärnfrön". Nu är den inplanerad och jag har konsulterat en astrolog jag känner så att han kan hjälpa till och se om man har ett ursprung från stjärnorna. Någon timma efter att jag fick idén igår, trillade en sak ner från hyllan jag nämnde tidigare. En idé som min guide gav mig i somras och som jag då inte visste vad jag skulle göra med. Han sa då att jag skulle skapa temakvällar. Mina motfrågor blev då: Vad ska jag ha för tema? Vem ska jag vända mig till? Tja, jag kan väl påstå nu att jag har hajat grejen liksom.

Så glädje i tisdags över idén som föddes då, glädje igår över en idé till, blev sedan ännu större för jag fick svar på vad min guide hade menat i somras. TACK!

/suddenly-you-know.jpg

28 Sep 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)