Att landa

Vi vet alla att man ska leva här och nu men vi som mediterar vet också vart man kan hamna under en meditation. Svävande, härligt lugn, inre frid och bara mys-för det mesta i alla fall. När vi mediterar, stillar vi alla tankar och utgår ifrån hjärtat. Under helgen som gick, befann jag mig i mitt hjärta väldigt mycket och det är en härlig känsla. Problemet är att jag blir så uppfylld att det känns som om jag svävar. Att återvända till det jordiska, det dagliga livet med allt vad det innehåller kan möta visst motstånd och vissa svårigheter för mig.

Idag har jag haft en klient för vägledning så då påmindes kroppen av känslan från den gångna helgen eftersom jag måste utgå ifrån hjärtat när jag vägleder. Nu är jag lite euforisk igen och sedan lite extra när klienten var nöjd när hon gick härifrån. Hon tyckte att det hade känts så bra att vara hos mig. När jag berättade det hon skulle veta, satt hon med slutna ögon och hon berättade efteråt att det inte var svart som vanligt när hon blundade utan att hon såg ett flödande ljus och att hon tyckte om det. Det är en härlig känsla att få lov att hjälpa till och kanske göra skillnad.

Som jag skrivit innan, har jag haft lite problem med min tillit till min förmåga på sistone. Så pass att jag började ifrågasätta mitt vägval. Men jag vet ju att jag är på rätt väg så det är bara att möta tvivlen. Det gjorde jag i helgen. När lördagens pass var över, bad jag en av våra lärare om hjälp. Hjälp mig att släppa den inre spärren som jag tycker mig känna av. Den inre spärren upplevde jag störa mitt flöde. Jag fick i uppdrag att be universum om hjälp när jag gick och lade mig på kvällen och sedan skulle jag få mer hjälp på söndagen. Och hjälp fick jag och jag såg förbi de hinder jag har tyckt mig ha. Min uppgift blev att ställa mig framför gruppen och ge budskap från anhöriga på andra sidan. Jag gav två och båda mottagarna kunde bekräfta mina uppgifter. Den ena var extra speciell eftersom jag fick in den avlidnas energier i min kropp. Jag blev så rastlös i benen att jag inte kunde stå stilla, hans glada, positiva personlighet kom igenom och det var så härligt. Jag är så otroligt tacksam för detta för nu finns det inga tvivel kvar. Jag kan!

 

24 Oct 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)