Att lära av sina utmaningar

Jag och många andra brukar säga att vi växer av våra motgångar. Att det är svårigheterna och prövningarna i livet som får själen att växa och utvecklas. Jag mötte en person där jag kunde se att hen har en själ som är så stor att det kändes som om den fysiska kroppen begränsade, det kändes trångt. Jag fick uppleva en fantastiskt vis själ men också en känsla av att personen inte hade haft väldigt många motgångar i livet. Jag fick känslan av det vi ibland kallar för "räkmackeliv".

Det händer att människor får ett räkmackeliv och jag har fått lära mig att det med det menas att själen ska få vila i denna inkarnationen. Att tidigare liv, kanske flera, har varit så svåra och prövande att själen faktiskt får ta en paus.

Personen jag mötte hade identifierat sitt liv likadant och undrande därför om hens själ inte skulle utvecklas i denna inkarnationen. Personens liv upplevs som ett glidarliv men det är det inte. Det är personen som hanterar sina motgångar med hjälp av sin visdom, genom att inte bli ett offer utan att istället titta konstruktivt på det som möter hen på vägen. Så det uppfattade räkmackelivet handlade snarare om förmågan om att använda sig av sin själs förvärvade kunskap. Med detta får ordspråket "Det är inte hur man har det utan hur man tar det" en bekräftande innebörd.

/lyssna-pa-sjalen.jpg

24 maj 2016

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev