Att se sig själv i ögonen

Har du någon gång varit med om att möta med någon som du aldrig har mött förut men ändå fått en känsla av igenkännande? Har du någonsin kommit till en plats som du vet att du aldrig besökt förut men ändå fått en känsla av att ha varit där?

Auran innehåller bland annat information om alla liv vi någonsin levt. Alla minnen är inte aktiverade tack och lov för då hade vi garanterat gått omkring som totalt förvirrade människor och varken vetat ut eller in. Men ibland händer det att minnena aktiveras och det är till exempel när din själ möter en annan som den känner igen, därav känslan av igenkännande. Likaså när vi kommer till en plats som sannolikt har varit viktig i ett tidigare liv.

Jag var nyligen med om en möte som aktiverade ett minne för mig. Det började med att jag pratade med en person och när jag såg denna i ögonen var det som att se mig själv. En snabb tanke var att "Nu vet jag hur det är att se mig i ögonen". Jag har ofta fått höra att jag har en intensiv blick och att somliga upplever den som att jag kan se igenom människor.

Men det var något mer. Det var en känsla av igenkännande. Jag kände igen själen så intensivt att det liksom inte gick att undvika. Jag bara visste att jag har träffat den här personen i ett tidigare liv. Tidigare liv fascinerar mig mycket och jag vet hur man gör för att titta tillbaka. Det har jag gjort och fått bekräftat att min känsla var rätt. Spännande!

/mote-ingen-slump.jpg

13 okt 2016

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev